esss

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışla ilgili olarak "Vatandaşın bu noktada ezilmesine müsaade edemeyiz. Esnafa sesleniyorum. Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

'MUTASYONLA İLGİLİ BAZI OLUMSUZ GELİŞMELER VAR'

Erdoğan, vaka sayılarının 7 binin üzerinde seyri ancak vefat sayılarındaki düşüşler konusunda, "Bilim Kurulunun açıklamaları benim için önem arz ediyor. Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor. Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var; doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum" dedi.

'KÜÇÜK ESNAFIMIZI YALNIZ BIRAKAMAYIZ'

Erdoğan, "Gerek okullarla alakalı, gerek restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de gözönüne alarak adımlar atmaya ister istemez gayret ettik. Bu konuda şu anda lokantalarımızı vs. biraz gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Şu anda küçük esnafımızı yalnız bırakamayız. Onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz" diye konuştu.

'ÇOK AĞIR CEZALAR UYGULANABİLİR'

Erdoğan, konuşmasının devamında "Bu süreç içerisinde maalesef özellikle de esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içinde. Önümüzdeki bir ay içinde biz bu işi çok daha kontrollü yürüteceğiz. Vatandaşın bu noktada ezilmesine müsaade edemeyiz. Esnafa sesleniyorum. Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir" şeklinde konuştu.

ELON MUSK GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk görüşmesinin detaylarının sorulması üzerine, "Elon Musk ile bir ziyaretimiz olmuştu. Bizim uzayla ilgili yaptığımız çalışmalarda onlarla müşterek bi çalışma yaptık. Türksat 5'e hazırlanıyoruz. Müşterek neler yapabiliriz bu konuda ben de bir arkadaşımızı görevlendirerek, Elon Musk ile sürekli irtibat halinde olacaklar" dedi.

HAYVAN HAKLARI YASASI TASARISI

Erdoğan, hayvan hakları tasarısının ne zaman meclise geleceği konusunda ise "Hayvan Hakları Yasası takvime göre her an Meclis'e gelebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti'den CHP'deki istifalara ilişkin ilk açıklamaÖnceki Haber

AK Parti'den CHP'deki istifalara ilişkin...

Esenyurt'ta silahlı-kılıçlı kavga! Çok sayıda polis sevk edildiSonraki Haber

Esenyurt'ta silahlı-kılıçlı kavga! Çok s...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!