esss

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ömer Kahrahan oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ömer Kahrahan oldu
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde değişikliğe giden Esenyurt Deva Partisinde ilçe başkanı Esenyurt’un tanınmış ismi Ömer Karahan oldu. Karahan yeni yönetimi ile birlikte üye buluşmasında Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal ve İl başkanı Ali Hakan Ağıroğlu’nu ağırladı

Sabah kahvaltısı organizasyonuyla yeni ilçe binasını ve yeni yönetimini partinin kurmayları ile buluşturan Ömer Karahan burada yaptığı konuşmada ivedilikle ilçe binasını kurarak yönetimlerini oluşturduklarını belirtti. Yeni ilçe binasında aday adayı başvurularını almaya başladıklarını belirten Karahan, ‘Kaybedecek vaktimiz yoktu. Aday ve kadroyu oluşturmamız gerekiyordu. Hızlıca ilçemizi kurmamız gerekiyordu. Öyle de yaptık. Kısa sürede bu ilçeyi kurduk. Bugün burada hem belediye başkan aday adayı başvurularımızı, hem de meclis üyesi aday adayı başvurularımızı alıyoruz. Refah partisinde siyasete başladım. 1 dönem meclis üyeliği yaptım. Görev yaptığımız sürede başarıyla görev yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonrada Esenyurt’ta Deva Partisi’nin başarısı için mücadele edeceğim’ dedi.

İlçe Başkanı Ömer Karahan’ın ardından partililerine seslenen Deva Partisi İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, ‘Ömer başkanla 5-6 dakikalık görüşmede bu işi başarıyla yapacağını anladık. Yeni arkadaşlar katıldı aramıza. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir yerden ayrılabilirsiniz ama sürdürebilir yapı lazım. Ömer Karahan sürdürülebilir bir yönetim yapmış kendisine kısa sürede sağladığı başarıdan dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEK KADROLAR DEVA’DA

Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal Deva Partisi kadrolarını överken konuşmasında, ‘Burada olmak önemli. Kısa sürede öz veriyle bu ilçeyi kuran ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyasete girdiğimiz ilk günden beri halkın arasındayız. Ankara da makamında oturan bir milletvekili değilim. Cesaretten, korkusuzluktan ve hep doğrulardan yana olduk. Türkiye’nin geleceğine yön veren kadrolarının mensubuyuz. Türkiye tarihinin en uzun dönem bakanlığını yapmış ve arkasından yolsuzluktan ve usulsüzlükten bahsedemedikleri bir liderin yol arkadaşıyız. Adres doğru bir adres. Programıyla herkesi kucaklayan projeleri olan bir partinin mensubuyuz. Kimi milliyetçiliğe, kimi muhafazakârlığa, kimi solculuk üzerinden siyaset yaparak kolaycılığı tercih etmiş. Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek kadrolar Deva Partisi kadrolarıdır. Başkanlık sistemi ile birlikte herkesin çözemediği bu sistem nedeniyle benzemez partiler seçim öncesi nikah masasına oturuyor. Her parti kendi politikasını anlatmalıdır. Biz başından beri bunun yanlış olduğunu söylüyoruz. Nitekim bugün bu sistem tartışılmaya başlandı’ diyerek partililerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Program sonunda aday adayları tanıtımı yapılarak adayların kendilerini tanıtma fırsatı sağlandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Esenyurt ilçe başkanlığı en yoğun günlerini yaşıyorÖnceki Haber

MHP Esenyurt ilçe başkanlığı en yoğun gü...

Esenyurt kardeşlik halayında buluştuSonraki Haber

Esenyurt kardeşlik halayında buluştu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!