esss

Erkan Sural Yenimahalle muhtar adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erkan Sural Yenimahalle muhtar adayı oldu
Yerel seçimler öncesi, muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Ardahan Yeni Mahalle Muhtarlığı İçin Erkan Sural adaylığını açıkladı.

Seçim sathı mahalline girdiğimiz bu günlerde, muhtarlık için adaylar belli olmaya başladı. Son olarak Yeni Mahalle Muhtarlığı için Erkan Sural, adaylığını açıkladı.

SURAL: “YENİ MAHALLE SAHİPSİZ KALMAYACAK”

Muhtar Adayı Erkan Sural; Yeni Mahalle’nin sahipsizliğini bitirmek için aday olduğunu söyleyerek, seçilmesi halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti. Sural, Doğma Büyüme bu mahalleliyim “Mahallemizin sahipsizliğini bitirebilmek, mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Allah’ın izni sizlerin oylarıyla seçilip muhtar olursam artık Yeni Mahalle sahipsiz kalmayacak tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

SURAL: “MAHALLE SAKİNİMİZİ MUHTARLIKTA GÜLER YÜZLE KARŞILAYIP TÜM SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Erkan Sural; Seçilmesi halinde mahallede oturan vatandaşlar ile istişarelerde bulunarak, ortak şekilde hareket edileceğini vurguladı. Sural, “Muhtarlığı kazandıktan sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Mahalle halkımız artık su patlakları, yol bozukluklarını dert etmeyecek muhtarlık hattımıza derhal ulaşıp çözüm isteyebilecektir. Her mahalle sakinimizi muhtarlıkta güler yüzle karşılayıp tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için pişman olmayacak aksine memnuniyet duyacaktır” dedi.

SURAL: “YENİ MAHALLEMİZ YALNIZ OLMAYACAK”

Sural; Yeni Mahallenin yetkin bir muhtara sahip olabilmesi için mahalle halkından kendisine destek toplamasını rica etti. Sural, “Bugünden itibaren tüm ağabeylerimden, kardeşlerimden isteyim herkese ulaşıp bizlere destek istemeleridir. Yeni Mahallemiz yalnız olmayacak her sorunlarına vakıf bir muhtar kazanmış olacaktır. Haftalık sokak toplantılarımızla mahalle sakinlerimizin sorunlarına çözümler üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçi, ‘Sadece meclis üyeliği yapmakla Belediye Başkanlığı olmaz’Önceki Haber

Çiftçi, ‘Sadece meclis üyeliği yapmakla...

Cenaze dönüşü feci kaza.. Ölü ve yaralılar var!Sonraki Haber

Cenaze dönüşü feci kaza.. Ölü ve yaralıl...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!