esss

Esenyurt Kent Konseyi istifalarla sarsılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Kent Konseyi istifalarla sarsılıyor
Esenyurt Kent Konseyi yönetim kurulunda görev yapan, sivil toplum örgütleri temsilcileri bir bir istifa ediyor.

2019 tarihinde Mali Müşavir Tuncer Dağ, Başkanlığında kurulan Esenyurt Kent Konseyi’nde son zamanlarda sosyal medya platformlarında yönetim kurulunda görev yapan bazı isimler istifa etti.

Esenyurt Kent Konseyinin ‘Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek’ amaçlarıyla kurulan Kent Konseyinin bazı üyeleri kent konseyine görüş ayrılığı ve tarafsızlığını yitirmiş bir anlayış yüzünden istifa ettiklerini açıkladılar.

EKŞİOĞLU: GAYRİ CİDDİ TUTUMLAR YÜZÜNDEN İSTİFA EDİYORUM

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, Esenyurt Kent Konseyi’nde yürütmekte olduğum STK’lardan sorumlu başkan yardımcılığı görevimden gayri ciddi tutumlar yüzünden istifa ettim dedi.

KARADEMİR: Kurum içinde uyumlu bir çalışma ortamı oluşmadı

Ardından bugün bir istifa kararı daha geldi. Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir; Kentin hak ve hukukunun korunması ilkesi doğrultusunda 21.09.2019 tarihinde Esenyurt muhtarlarımızın desteği ile Muhtarlık kurumumuzu temsilen, Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olarak seçildim.

Yaklaşık 1,5 yıldır görevimi en iyi şekilde sorumluluk bilinciyle yapmaya gayret gösterdim.

Görev yaptığım süre içinde, kurum içinde yaşanmış olan uyumlu bir çalışma ortamı oluşmadığından, gördüğüm lüzum üzerine, Kent Konseyi yürütme kurulu üyeliği ve kadın meclisinden sorumlu başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiririm dedi. Ayrıca önmüzdeki günlerde Kent konseyinden ciddi anlamda istifaların olacağı iddia ediliyor. 

Konsey Başkanı Tuncer Dağ istifa edecekmi?

Esenyurt Kent Konseyi’nde  STK'lardan sorumlu başkan yardımcılığı yapan ve daha sonra istifa eden  Erdem Ekşioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ'ın yönetim kuruluna atmış  olduğu bir mesajda istifa edeceğini açıkladı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Koca'dan flaş BioNTech aşısı açıklamasıÖnceki Haber

Bakan Koca'dan flaş BioNTech aşısı açıkl...

Esenyurt’ta kira artışı aldı başını gitti!Sonraki Haber

Esenyurt’ta kira artışı aldı başını gitt...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!