Esenyurt’ta eski sevgili dehşeti: Aile evini terk etti
Esenyurt’ta eski sevgili dehşeti yaşandı. Battalgazi Mahallesi’nde gece saatlerinde scooter ile gelen şahıs, eski kız arkadaşının yaşadığı apartmanın camlarını kırıp bina giriş kapısının önünde lastik yakarak yangın çıkardı.
Yaşananlardan korkan aile, evini terk ederek satışa çıkardı. Mahalle sakinleri ise geceleri yaşanan olaylar nedeniyle tedirgin olduklarını belirterek şahsın bir an önce tutuklanmasını istedi.
GECE YARISI SCOOTER İLE GELİP CAMLARI KIRDI
Olay, geçtiğimiz aylarda bir genç kadının ilişkisinin sona ermesinin ardından başladı. İddiaya göre eski sevgilisi, Battalgazi Mahallesi’ndeki apartmana defalarca gelerek tehdit ve saldırı niteliğinde eylemlerde bulundu.
Gece saatlerinde scooter ile apartmanın önüne gelen şahıs, bina camlarını kırdı. Daha önce ise bina giriş kapısının önünde lastik yakarak yangın çıkardığı ve apartman sakinlerinin büyük panik yaşamasına neden olduğu belirtildi.
AİLE KORKUDAN EVİNİ TERK ETTİ
Yaşanan olayların ardından apartmanda yaşayan aile, şahsın saldırılarından korkarak evini terk etti. Ailenin evini satışa çıkardığı öğrenilirken, mahalle sakinleri de geceleri yaşanan olaylar nedeniyle huzursuz olduklarını ifade etti.
Mahalleli, şahsın özellikle gece saatlerinde apartmanın çevresine gelmesinden endişe duyduklarını belirterek yetkililerden önlem alınmasını istedi.
“GECELERİ 2-3 GİBİ GELİYOR”
Olayları anlatan bir mahalle sakini, saldırıların yaklaşık 3-4 ay önce başladığını belirterek şunları söyledi:
“Adam önce evin camlarını kırdı, ardından kapının önünde lastik yaktı. Ev yanıyordu, yoldan geçen vatandaşlar bizleri kaldırdı. Bir gece geldi, torpil attı. Geceleri 2-3 gibi geliyor. Bu adam kim bilmiyoruz. Sonradan alt komşumuzun kızının eski sevgilisi olduğunu öğrendik. Ayrılmasını hazmedememiş, o nedenle bunları yapıyor.”
MAHALLELİ TEDİRGİN: “YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ”
Mahalle sakini, yaşananlar nedeniyle ailenin de evden taşındığını belirterek, “Komşumuz bu adamın korkusuna taşındı. Evde biri olsa ‘Tamam’ diyeceğim ama evde de kimse yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.
Yaşanan saldırı anları çevredeki güvenlik kameralarına da yansırken, mahalle sakinleri benzer olayların tekrar yaşanmaması için şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.
Kaynak:İHA
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


































Yorum Yazın