esss

Gazeteci Güner'e tehdit!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Güner'e tehdit!
İBB'de, Ekrem İmamoğlu dönemi öncesinde, CHP'liler başta olmak üzere AK Parti'li olmayanlara ettikleri küfür ve savurdukları tehditlerle ünlenen ve İmamoğlu döneminde de 'el üstünde' tutulan, İBB'deki üst düzey isimleri ifşa etmesiyle tanınan gazeteci Cihan Güner tehditlere maruz kaldı.

Gazeteci Cihan Güner uzun süredir, AK Parti döneminde İBB'de 'partizanca' tutum sergileyenleri mercek altına almıştı. Güner, birçok ismi ifşa etmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakeret vari ifadeler kullanan AKİT TV'nin bazı yorumcularının İBB'de müdürlük seviyesinde bulunduğunu ortaya çıkaran gazeteci Güner, tehditler aldığını açıkladı.

"İBB'de işini yapmak yerine ona-buna hakaret eden ve halen itibar gören asalak sürüsüne işaret edince, türlü tehditlere ve beddualara maruz kalıyorum" diyen Güner; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, İBB Sözcüsü Murat Ongun'a, ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'a seslendi.

"UMARIM GEREĞİNİ YAPARLAR"

Güner, "Umarım Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Mahir Polat gibi arkadaşlar da sağır taklidini bırakıp gereğini yaparlar." ifadelerini kullandı.

Kendisine sosyal medyadan gelen tehdit mesajını ifşa eden Güner, gazetedogan muhabirine kısa bir açıklama yaptı.

"HARAMZADELER RAHATSIZ"

Güner kimseden korkmadığını, halkın gazetecisi olduğunu belirterek, "Gerçekleri ortaya çıkarmaya devam edeceğim. Kimse beni korkutamaz. Bir adım geri atmayacağım. Daha yeni başlıyoruz. Benden kim rahatsız olur? Haram yiyenler, haramzadeler, oturdukları koltuklara liyakatla gelmeyenler rahatsız olur" dedi.

Twitter hesabından Güner daha sonra, "Tarikat ve cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, gözümüzden bile sakındığımız, koruduğumuz, ellerine teslim etmediğimiz çocukların da ölmesi için dua ediyor. Ama bilin ki, hesabı mahşere bırakmayacağız. Bu dünyada hesaplaşacağız sizinle. Pislik ve adisiniz!" açıklamasını yaptı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çelebi Güven TazelediÖnceki Haber

Başkan Çelebi Güven Tazeledi

Ardahan’a Değer Katanlar ÖdüllendirilecekSonraki Haber

Ardahan’a Değer Katanlar Ödüllendirilece...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!