esss

İSDEF'ten Kartografili İftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSDEF'ten Kartografili İftar
İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu İSDEF’in organize ettiği İftar Programında binlerce Samsunlu aynı sofrada buluştu.

Ramazan ayının Mayıs ayına gelmesiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının anlam ve önemine binayen 19 Mayıs’ta 1919 kişiyle Esenyurt Gaziler Parkı Turgut Özal stadyumunda masalara 19 Mayıs 1919 yazılarak bir ilke imza atan Samsunlular mükemmel bir görsel ve kartografi hazırladılar.

Alana gelen Misafirler Kartografi karsısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Programın Açılış Konuşmasını Yapan İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen; Bu yıl 3. geleneksel iftar programımızı sizlerle aynı sofrada yapmanın mutluluğunu yasıyoruz.

Ramazan ayının önemini anlatan Gökmen,  Esenyurt’ta bir ilke İmza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Stat da ilk defa samsunlular bu kadar kalabalık bir ortamda iftarda buluştular. En önemlisi 19 Mayıs’ta 1919 Kişiyle Kartografisi ile İftarımızı taçlandırmış bulunuyoruz.

Bu Programı Esenyurt belediyesi ile birlikte organize ettik. Desteklerinden dolayı Esenyurt Belediyesi Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe ye çok Teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra Esenyurt belediye başkanı Ali Murat Alatepe,  iftar programında yaptığı konuşmada Samsunluların birlikteliğinin Esenyurtdaki önemini anlattı. İftar programındaki kartografiden dolayı da İSDEF genel başkanı Bahri Gökmen ve Yönetim kuruluna teşekkür etti. Konuşmasının ardında Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen,  tarafından plaket takdimi yapıldı.

Programda Samkon genel başkanı Sezgin Gümüş de bir konuşma yaptı.  Gümüş konfederasyonumuza bağlı federasyonumuz İSDEF’in genel başkanı Bahri Gökmen’e başaralı çalışmalarından dolayı yılın başarılı federasyon başkanı ödülü verdi.

Programa katılan Esenyurt kaymakamı Ekrem İnci’de bir konuşma yaparak ramazan ayının önemini ve Samsunluların birlikteliğinin önemine değindi.

Programa Esenyurt Siyasi parti temsilcileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok Sayıda STK temsilcileri Katilim Gösterdi. Program Dua ile Kapandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece'de Korkutan YangınÖnceki Haber

Büyükçekmece'de Korkutan Yangın

Beylikdüzü E-5’te araç yangınıSonraki Haber

Beylikdüzü E-5’te araç yangını

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!