esss

İYGAD'da İstifa Şoku

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYGAD'da İstifa Şoku
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği yönetiminde bulunan Başkan vekili Sevda Durgun, başkan yardımcıları Hakan Azar ve Emin Beyaz yaptıkları basın açıklaması ile İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğindeki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Bizler İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği yöneticileri olarak yaklaşık 3 yıldır Ali Tarakçı başkanlığında başlayan yöneticiliğimizde derneğimizin ve meslektaşlarımızın haklarını her ortamda savunmaya çalıştık. Bununla birlikte derneğimizin ve yerel gazeteciliğin kalkınması, kalitelileşmesi ve daha işlevli hale getirilebilesi adına önemli adımlar attık.  Daha sonra tüm yönetici arkadaşlarla oy birliği kararı ile olağanüstü kongreye giderek yönetimimizde olan Mehmet Mert’le yürümeyi uygun bulduk.

Ali Tarakçı döneminde derneğin daha demokratik ve siyasallaştırılmadan yönetildiğini, yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla hemfikir olarak defalarca Başkan Mehmet Mert’e ilettik. Mehmet Mert’in Dernek başkanı olduğu andan itibaren; toplantılarda kendi başına hareket etmesi, alınan kararlara uymaması, sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı paylaşımlar, derneği siyasallaştırması gibi sebepler derneğimizi ve biz yöneticileri sıkıntıya sokmuştur. Yönetim kurulu toplantılarımızın neredeyse tamamında arkadaşlarımızın uyarılarınasaygı göstermeyip aynı tavırlarını sergilemeye devam etmiştir.

Durum böyleyken daha fazla kaos ortamı oluşmaması adına yönetim kurulu olarak oy birliği ile olağan üstü kongre kararı aldık. (Kasım ayında kongre yapılacaktır) Tüm bunların neticesinde gördük ki dernek başkanı Mehmet Mert’in davranışlarında ve üslubunda bir değişiklik olmadı. Bizlerde gördüğümüz lüzum üzerine bundan sonraki süreçte İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğinin Yönetiminde olmayacağımızı ve istifa kararımızı tüm kamuoyuna saygı ile duyururuz.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği 
Başkan Vekili Sevda Durgun-Başkan Yardımcıları Hakan Azar - Emin Beyaz

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çelebi Ailesinin Mutlu GünüÖnceki Haber

Çelebi Ailesinin Mutlu Günü

6 İlçe'de Trafik İsyanıSonraki Haber

6 İlçe'de Trafik İsyanı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!