esss

İBB'de iki yeni atama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB'de iki yeni atama
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi İmar Müdürlüğü ile Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne yeni atama yaptı.

İmamoğlu, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün başına, Beylikdüzü Belediyesi’nde imar müdürü olan Elçin Karaoğlu’nu getirdi.

Özel koruma yasasına sahip Boğaziçi’ndeki imar faaliyetleri artık, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne yeni atanan inşaat mühendisi Elçin Karaoğlu’ndan sorulacak. Başkan İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne de, Şişli Belediyesi Başkan yardımcılarından mimar Özlem Tut’u getirdi.

Elçin Karaoğlukimdir?

Tülün İnal yerine Boğaziçi İmar Müdürü olarak atanan Elçin Karaoğlu, 1976 yılı Rize Ardeşen doğumlu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olan Karaoğlu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan ve bir süre serbest çalışan Karaoğlu, Kıraç İlk Kademe, Esenler ve Avcılar belediyelerinde çalıştı. 2015 yılında Beylikdüzü Belediyesi’nde göreve başlayan, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Karaoğlu, 01 Eylül 2020 tarihi itibariyle Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne atandı.

Özlem Tut kimdir?

İBB Kentsel Dönüşüm Müdürü olarak atanan Özlem Tut 2001 yılında Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde 2005-2010 yılları arasında Gaziosmanpaşa Tem Güneyi Planı ve Sultangazi Tem Kuzeyi Planı çalışmalarında yönetici olarak görev yaptı. İstanbul Deprem Master Planı ve İstanbul Çevre Düzeni Planı çalışmalarına katıldı. 2010-2019 yılları arasında Gaziosmanpaşa ilçesinde 13 bölgede yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesinde çalıştı. 2019 Mayıs ayından itibaren Şişli Belediyesi bünyesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, İşletmeler Müdürlüğü, sonrasında da Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğünün bağlı olduğu Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 24 Ağustos 2020 tarihinden itibaren İBB Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü olarak atandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta vicdansız sürücü küçük çocuğu çarpıp kaçtıÖnceki Haber

Esenyurt'ta vicdansız sürücü küçük çocuğ...

Esenyurt’ta Havai Fişek Kullanımı YasaklandıSonraki Haber

Esenyurt’ta Havai Fişek Kullanımı Yasak...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!