esss

İşadamı Serkan Kılıç İTO’ya Aday

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşadamı Serkan Kılıç İTO’ya Aday
9 Nisan’da gerçekleşecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde 29’uncu komiteden meclis üyesi adayı olan Anadolu Grup Mimarlık ve MSF Yapı Denetim Ortaklarından inşaat Müh. Serkan Kılıç:” Hizmet etmek için aday olduk. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler yapmak istiyoruz. Özelliklede sosyal projelere ağırlık vermek istiyoruz” dedi.

Bünyesinde birçok şirketi bulunduran Anadolu Grup Mimarlık ve MSF Yapı Denetim Ortaklarından İnşaat Müh.Serkan Kılıç, 29’uncu komiteden meclis üyesi adayı oldu. Tüm Kalkınma ve Girişimci İş Adamları Derneği (TÜMKİAD), tarafından aday gösterilen ve desteklenen Serkan Kılıç sorularımızı yanıtladı.
İTO adaylığınız hakkında neler söylersiniz, neden aday oldunuz?

“İnşaat ve Mimarlık sektörümüzü tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz”

Bugüne kadar yapmış olduğunuz sosyal projelerimizi İstanbul Ticaret Odası çatısı altında devam ettirmek istediğim için aday oldum. İstanbul Ticaret Odasında büyük bir potansiyel mevcuttur. Biz de kendi desteklerimizle bu potansiyeli hayata geçirmek istiyoruz. Bir diğer hedefimiz ise inşaat sektörünüzü tüm Türkiye’ye tanıtmak. Çeşitli ülkelerde düzenlenen fuarlara katılarak, Türkiye’deki inşaat sektörünü tanıtmak istiyoruz. Yurt  dışındaki işadamlarını ülkemize getirmek istiyoruz. Biz hizmet etmek için aday olduk. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler yapmak istiyoruz. Özelliklede sosyal projelere ağırlık vermek istiyoruz. Çünkü İTO’da böyle bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.

“İTO kaynaklarını doğru yerlerde kullanmak gerekiyor”

Benim İTO’daki amacım hizmet etmek. İTO ise bu amacım için doğru bir yer. Zaman ise tam zamanı. Çünkü İTO çok büyük bir kaynakla yönetiliyor. Bu kaynakları doğru yolda kullanmak gerekiyor. Hazırlayacağımız  bütün projeler için hem İTO’nun hem de kendi şirketlerinizin kaynaklarını kullanacağız. Neticede dünya fani. Kalıcı olan ise ortaya bırakacağınız eserlerdir. Bütün amacımız bu. Ortaya sosyal projeler koyup, onları hayata geçirmek. Kimsesizlere, yetimlere, yaşlılara ve engellilerimize çok önem veriyorum. Bu amaçla da İTO’da bir şeyler yapmayı hedefliyoruz.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Son olarak söylemek istediğim İstanbul Ticaret Odası’nın üstüne düşen birçok görevi var. Bu görevler bugüne kadar yeteri kadar yerine getirilmemiş. Biz  İTO’nun üstüne düşen görevlerini yerine getirip, üstüne sosyal projeler ortaya koyup, İstanbul halkına hizmet etmek istiyoruz. Adaylığınız bunun için dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mavi Gölde Yeşil Damla Projesi Büyük Beğeni TopladıÖnceki Haber

Mavi Gölde Yeşil Damla Projesi Büyük Beğ...

Raftaki ette büyük oyun! Fiyatını yükselttilerSonraki Haber

Raftaki ette büyük oyun! Fiyatını yüksel...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!