esss

İşte CHP'nin Esenyurt Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte CHP'nin Esenyurt Adayı
Taksim’deki CHP-HDP buluşması meyvelerini verdi, ittifakı Esenyurt’tan başladı.

HDP’li Celal Doğan  Esenyurt’a, yolsuzluk nedeniyle uzaklaştırılan Batal İlgezdi ise Ataşehir’e aday!

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre; CHP PM’de Kemal Kılıçdaroğlu “Takvim kısıtlı” mazeretine sığınarak “Eğilim Yoklaması” kararı aldırdı, kendini destekleyenlere vize verdi. Seçimlerde CHP ile HDP’nin bazı ilçelerde ittifak yapacağı kesinleşti. Taksim’de bir otelde Tuncay Özkan’la akşam yemeği yiyen HDP’li Celal Doğan’ın o sır ziyareti meyvelerini verdi. CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçen Doğan’a İP’den izin çıkmayınca HDP seçmeninin ağırlıkta olduğu Esenyurt yolu gözüktü.  

Kılıçdaroğlu’ndan randevu istedi!

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’ndan randevu istedi. İnce’nin, sorun yaşanan bazı belediyelerle ilgili görüşlerini aktarmak üzere talepte bulunduğu öğrenildi. Genel Merkez ise olumlu yanıt verdi. 

Milletvekilleri de adaylık yolunda

Kılıçdaroğlu, daha önce hiç yanından ayırmadığı Akif Hamzaçebi’yi Beykoz’dan, Mahmut Tanal’ı bir tane bile aday adayının çıkmadığı Sultanbeyli’den, Mehmet Bekaroğlu’nu ise Ümraniye’den aday gösterecek.   

Kadıköy, Beşiktaş, Avcılar değişiyor

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Adalar belediye Başkanı Atilla Aytaç ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yeniden aday gösterilecekler. Avcılar, Kadıköy ve Beşiktaş’ın adayları ise değişiyor. 

Çürük domatesi görmezden geldi! 

Kılıçdaroğlu için “Önüne bir kasa domatesi koyun içinden bir tane çürüğü bulup onu yardımcı yapar” diyen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yeniden aday! AK Parti’nin oyları anketlerde fazla çıkınca Kılıçdaroğlu PM’de “Bu bir hakaretse bunu bana yaptı” diyerek Öz’ün adaylığına vize verdi. 

Sarıgül’e Şişli vizesi yok! 

Şişli’den aday adaylık başvurusu yapan Sarıgül’e vize çıkmadı. Sarıgül’ün Şişli yerine Eyüp’ten aday yapılması kararlaştırıldı. PM üyelerinin bu kararı bizzat Sarıgül’e  söyleyeceği öğrenildi. 

İBB’ye İmamoğlu!

Kılıçdaroğlu’nun röportajlarda sürekli Ekrem İmamoğlu’nun övmesinin nedeni de ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu’nun İstanbul için Ekrem İmamoğlu’nu düşündüğü hatta ikilinin bununla ilgili görüştüğü de kulislerde konuşuluyor. Ancak skandalların ismi sıcak bakmıyor!  

Beşiktaş’a ilk kez kadın akademisyen 

Yolsuzluklarla gündemden düşmeyen Beşiktaş için de karar verildi. Akademisyen Fidan Eroğlu’nun Beşiktaş’a, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ın yerine Mustafa Değirmenci veya oğlunun aday gösterileceği konuşuluyor. Mahmut Ekşi’nin Üsküdar, Saim Diken’in Tuzla, Seyfettin Yıldırım’ın Çekmeköy, Alper Yeğin’in de Sancaktepe’den adaylığı söz konusu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Adına Türkiye’den Özür DilerimÖnceki Haber

Ardahan Adına Türkiye’den Özür Dilerim

Sevgilisini eşarpla boğarak öldürdü!Sonraki Haber

Sevgilisini eşarpla boğarak öldürdü!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!