esss

İşte Samsung Galaxy Note 8

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte Samsung Galaxy Note 8
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 özellikleri resmen belli oldu. Ön siparişe de sunulan Samsung Galaxy Note 8, donanımı ile göz doldurdu.

Hangi renklerde çıkacağı, fiyatı, teknik özellikleri ve fark yaratan detayları büyük bir merak uyandıran yeni akıllı telefona ait sorular yanıt buldu. Peki Samsung Galaxy Note 8 fiyatı ve teknik özellikleri nedir? İşte Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili merak edilen tüm sorunların yanıtları...

Samsung Galaxy Note 8 hakkında merak edilen her şey belli oldu. Hangi renklerde çıkacağı, fiyatı ve özellikleri dahil her şey tanıtım ile belli oldu. Samsung meşhur serisinin yeni telefonu Galaxy Note 8 uzun süredir bekleniyordu. İşte detaylar…

EKRAN ÖZELLİKLERİ

Yıllardır note serisinin ekranında değişiklik yapmayan Samsung, Galaxy Note 8 ile değişikliğe gitti. Kolay tutulabilir 6.3 inç ekranı ile gelmiş geçmiş tüm Galaxy serileri içerisinde en büyük ekrana sahip olan Galaxy Note 8 sonsuz ekran özelliğini de kullanıcılarına sunuyor. 18:5:9 ölçülerine sahip ekran S8 ve S8 plus ile aynı ölçülerde.

Ekran: 1440×2960 (QHD+), 521 PPI, Super AMOLED, Gorilla Glass 5, Çizilmeye Dirençli Cam

KAMERA

Samsung Galaxy Note 8’in arakasında iki adet kamera bulunuyor. İkisi de 12 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön yüzündeki 8 megapiksel kamera ile daha geniş açılı ‘selfie’ yakalamayı kolaylaştırıyor. Samsung Galaxy Note 8 hareketli olsa dahi en iyi görüntüyü sunacak.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 ÖZELLİKLERİ

İşlemci Exynos 8895 Quad-core 2.3 GHz (8 çekirdek)

RAM 6 GB RAM

Depolama 64 GB

Kamera 12 Megapiksel iki adet OIS ve 8 Megapiksel

Pil 3300 mAh, Kablosuz Şarj, USB Type-C

İşletim Sistemi Android 7.1.1 Nougat

Bağlantı 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C

Boy 162.5 mm

En 74.8 mm

Kalınlık 8.6 mm

Ağırlık 195 Gram

Renk Altın, Gümüş, Mavi, Siyah

GALAXY NOTE 8 ÖN SİPARİŞTE

Ön siparişe sunulan Samsung Galaxy Note 8 fiyatı ise 4999 lira olarak belirlendi. 18 Eylül’den itibaren raflarda yerini alacak. Ön sipariş ise http://shop.samsung.com/tr adresinden 24 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Galaxy Note8’in yenilikçi tasarımı sizi 6.3” büyüklüğündeki sonsuz ekranıyla karşılıyor. Gelmiş geçmiş tüm Galaxy serileri içerisinde en büyük ekrana sahip olan Galaxy Note8 size daha geniş bir görüş ile yeni S Pen'iniz için daha geniş bir alan sağlıyor. 18.5:9 en boy oranına sahip Galaxy Note8, dar gövdesi ile elde kolayca tutulabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barcelona Twitter hesabı hacklendiÖnceki Haber

Barcelona Twitter hesabı hacklendi

200 Bin TL'lik 'ALTINMATİK' vurgunuSonraki Haber

200 Bin TL'lik 'ALTINMATİK' vurgunu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!