esss

Minibüs esnafı iftar programında buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüs esnafı iftar programında buluştu
Esenyurt S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, geleneksel hale getirdikleri iftar programında buluştu.

Toplu iftar sofralarının pandemiden sonra yeniden kurulmaya başlandığı Ramazan Ayı’nda, Esenyurt S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi, Esenyurt Kültür Merkezinde çalışma arkadaşlarıyla iftar sonrasında buluştu. Emeğin öneminin hissedildiği Ramazan sofrasına; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İBB Genel Koordinatörü Coşkun Tanış, STK Başkanları ve yöneticileri, çok sayıda minibüsçü esnafı katıldı. İftar buluşmasında tasavvuf müziği dinletisi ile Ramazan’ın özlenen atmosferi yaşatıldı.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIMIZI UNUTMAYIN”

Vatandaşlar ile birlikte Ramazan ayının huzurunu paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Her şey gönlünüzce olsun. Her zaman ama her zaman yanınızda olacağımızı unutmayın. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Bozkurt,  ilçemizde ulaşım hizmeti veren 113 No.lu Taşıyıcılar Kooperatifine misafirperverliği için Kooperatif Başkanı Yücel Tanış ve üyelerine teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

BAŞKAN TANIŞ’TAN TEŞEKKÜR

113 No.lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yücel Tanış, SS 113 nolu kooperatif olarak düzenlediğimiz iftar programımıza katılım sağlayan başta Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’a,  İBB Genel Koordinatörü abim Coşkun Tanış’a,  Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, STK’ların kıymetli başkanlarına İstanbul Oda Başkanı Emin Alagöz, Halkalı Oda Başkanı İbrahim Yilmaz’a Avcılar Oda Başkanı Kemal Türk’e Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanfi Kaya’ya,  Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifci’ye, Göle Dernekler Federasyon Başkanı Ertekin Baysal’a,  Göle Dernek Başkanı Bülent Sarıtaç’a,  Gümüşhane Dernek Başkanı Hakkı Akdemir’e  Siirt Dernek Başkanı Ramazan Sarsılmaz’a,  Esenyurt’un kıymetli mahalle muhtarlarına ve çok kıymetli esnaf arkadaşlarıma katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum dedi. HABER/ HAKAN AZAR 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta bir sitede 200 bin TL’lik soygun! '4 ayda evimize 2 kez hırsız girdi'Önceki Haber

Esenyurt'ta bir sitede 200 bin TL’lik so...

23 Nisan Kutlama mesajlarıSonraki Haber

23 Nisan Kutlama mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!