esss

Mutluluk Çubuğu Son Teknoloji Nelerdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutluluk Çubuğu Son Teknoloji Nelerdir?
Teknolojide meydana gelen gelişmeler tıp alanında birçok gelişmeyi beraberinde getirmektedir. Teknolojide meydana gelen gelişmeler ile birlikte erkeklerin korkulu rüyası olan sertleşme sorunu da tarihe karışmaktadır. Bu alanda yapılan gelişmeler ile protez ameliyatı yapılması sayesinde sertleşme sorunu tedavi edilebilmektedir.

Mutluluk çubuğu birçok erkeğin merak ettiği bir konudur. Yapılan araştırmalar birçok erkeğin cinsel yaşamlarında sorun yaşadığını ancak bu durumu konuşmaya çekindiğini göstermektedir. Cinsel problemlerin başında gelen sertleşme sorunu çiftler arasında yaşanan en büyük sorunlardan birisidir. Sertleşme ya da bir diğer adı ile erekte olamama problemi için mevcut durumda kesin çözüm sunan bir ilaç bulunmamaktadır.

Sertleşme problemi için kanıtlanmış kesin çözüm sunduğu bilinen en iyi yöntem mutluluk çubuğu ameliyatıdır. Penis protezi de denilen bu tedavi ile yaşanan cinsel sorunların çözüme kavuşturulması kesin ve kolay olmaktadır. Takılan protezler penisin cinsel ilişki esnasında sertleşerek yeterli boyuta ve hacme gelerek sertliğini oluşturmasını sağlamaktadır.

Mutluluk Çubuğu Nedir?

mutluluk çubuğu penisin cinsel ilişki esnasında yeterli sertliğe ve kalınlığa ulaşmasını sağlayan protezlere verilen isimdir. Penil protez olarak bilinen bu protezler iki farklı şekilde olmaktadır. Penil protezi tedavisinde ilk olarak kullanılmaya başlanan ve halen de kullanılan tek parçalı protez ile 3 parçalı şişirilebilen protezler bulunmaktadır.
Tek parçalı protezler uygun maliyetli oldukları için tercih edilse de protez uygulaması ile penisin sürekli erekte halde olmasından dolayı hastalar tarafından pek sevilmemektedir. mutluluk çubuğu son teknoloji çeşidi olan 3 parçalı şişirilebilen penis protezi ise daha doğal bir görüntü sunması ve istenildiği zaman erekte hale getirilebilmesinden dolayı tercih edilmektedir. 

Son teknoloji ürünü olan pompalı mutluluk çubuğu hastalara kaliteli bir cinsel yaşamı sunmaktadır. 3 parçadan oluşan bu protez sayesinde hastalar sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşmaktadır. Uygulaması ile dışarıdan belli olmaması ve ilişki haricinde penisin sönük halde olabilmesi hastaların günlük yaşamlarında bir şeyden etkilenmemesini sağlamaktadır.

Mutluluk Çubuğu Gelişmeleri

Penis protezi alanında meydana gelen gelişmeler hastaların çok daha kısa sürede istedikleri cinsel yaşama geçiş yapmalarını sağlamaktadır. Yaşanan gelişmeler ile operasyon süresi kısalarak hastaların normal hayata dönüşleri hızlandırılmaktadır. Bu anlamda yaşanan gelişmeler ile normal hayatta hastaların bir operasyon geçirdiği anlaşılmamaktadır.

İlişki esnasında penisin doğal yapısında bir değişiklik olmadığı için hastalar cinsel yaşamlarında bir sorun yaşamamaktadır. Özellikle 3 parçalı pompalı mutluluk çubuğu ile daha doğal ve estetik bir görüntü yakalanmaktadır. Bu sayede de hastaların cinsel yaşamlarında bir sorun oluşmamaktadır.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Öğretmenler eğitime ara verdi, ekmek üretmeye başladı!Önceki Haber

Esenyurt'ta Öğretmenler eğitime ara verd...

Ardahanlılar Deprem için teyakkuza geçtiSonraki Haber

Ardahanlılar Deprem için teyakkuza geçti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!