esss

Profesyonel Haşere Kontrol'ün adresi; Ess Biyosidal

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Profesyonel Haşere Kontrol'ün adresi; Ess Biyosidal
Teknolojinin her geçen gün biraz daha fazla gelişmesine ve ilerlemesine de bağlı olarak, haşere problemlerinizde ve sanayi alanı Haccp, Brc food, Aib, Tse ve kalite güvence sistemlerinizde ESS BİYOSİDAL Haşere Kontrol ile Türkiye geneli hizmetleri ile (artık) kolaylıkla ortadan kaldırılmaktadır.

Türkiye’nin neredeyse tüm ilçelerinde mevsimsel ve bölgesel sık sık karşılaşılan haşerelerin mikroorganizma ve bakteri taşımaları açısından halk sağlığı ve çevre hijyen açısından oldukça zararlıdır. Haşereler, kısa bir süre içerisinde müdahale edilmediği takdirde çok hızlı bir şekilde üreyerek karşı konulamaz bir problem boyutuna gelmektedir, en kısa sürede profesyonel yardım alınarak bu sorun ortadan kaldırılmadığı takdirde haşerelerin gözlemlendiği alanlar sağlıksız olmaktadır.

2006 yılından günümüze kadar gerek sahada gerek uluslararası eğitimler alarak pest control alanında profesyonel çalışmalar ile devam etmektedir.

 İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ruhsatlı, TSE-HYB İSO9001,İSO14001,İSO18001, Brc ve Aib egitim belgelerine sahip olan uzman ekipler ile Ess Biyosidal Haşere Kontrol firması her haşere türüne göre ayrı bir yok edici uygulama ve insectisit kullanmaktadır. Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesi olmak üzere özellikle İstanbul’un hem Avrupa hem de Anadolu Yakasına 7 gün 24 saat boyunca hizmet vermekte olan şirket; haşere kontrol çalışmalarında en kaliteli Biyosidal ürünler kullanmaktadır.

Türkiye'nin ve başta İstanbul’un en profesyonel ve en güvenilir haşere kontrol firması olma statüsünde yerini alan Ess Biyosidal Haşere Kontrol firması çalışmalarında risk analizleri ve değerlendirmeleri ile işletme ve problemli alanlarda evrak takibi, danışmanlık, uygulama ve çevre sağlığına önemi ile bilinmektedir.

Hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkes kolaylıkla https://www.essbiyosidal.com.tr/ adresini ziyaret edebilirler. 

Firmanın faaliyet alanları;

Haşere kontrol - Danışmanlık

Uçan haşere kontrolü

Kemirgen kontrolü

Dezenfekte/hijyen

Sürüngen kontrolü

Faaliyet alanlari ile ilgili bilgi için;08503335116'yı arayınız.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Kulüpleri Birliği Başkanı Cebecioğlu olduÖnceki Haber

Esenyurt Kulüpleri Birliği Başkanı Cebec...

2020 yılbaşı mesajlarıSonraki Haber

2020 yılbaşı mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!