esss

Sanatsever, 'Hayatımızda olduğunuz için minnettarız'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanatsever, 'Hayatımızda olduğunuz için minnettarız'
Rumeliler Trakyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneksel hale getirdikleri 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Seyhan Kahraman kültür merkezinde biraraya geldiler.

Düzenlenen etkinlik kapsamında birçok sanatçı da katılım sağlarken, kadınlar gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler. Düzenlenen gecede Fenomen Belma Karaköse, Dj Furkan Mutaf sahne aldı.

'Biz size inanıyoruz'

Düzenlenen gecede kadınların bu özel gününü kutlayan Rumeliler Trakyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Erkan Sanatsever, 'Kadınların her alanda gösterdikleri başarı hayatımızda pozitif anlamda etkilemektedir. Bunun avantajını da hep birlikte yaşıyor' ifadelerini kullandı. Sanatsever konuşmasını şöyle sürdürdü, 'Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü, kadınların başarılarını kutlamak, kadın eşitliği konusunda farkındalık yaratmak, toplumsal cinsiyet eşitliğini hızlandırmak içindir.  Başarı hikayesi yazan siz değerli kadınlar bizim için onur kaynağısınız. Biz yönetim olarak sizlere inanıyoruz' dedi.

Kadınların sosyal hayatın içerisindeki başardıklarına değinen Sanatsever, 'Kadınların toplumsal, ekonomik, sosyal ve kültürel başarılarını kutlayan evrensel bir gündür. Bu anlamlı gün, aynı zamanda toplumsal cinsiyet eşitliğini ortadan kaldırmak için bir eylem çağrısına da işaret edebilir. Kadınlar Günü’nde kadınların başarılarını kutlamak veya kadın eşitliği için toplanarak bir araya geldikçe dünya çapında önemli etkinliklere tanık olabiliriz. Her yıl oldugu gibi bu yılda hemşerilerimizce  kadınlar gününü coşkusu  kutlanmaya devam ediyoruz. Kadınlar Günü’nün asıl amacı, kadınların birçok alanda gösterdikleri çabanın başarılarını ve katkılarını kutlamak, aynı zamanda tüm toplumsal cinsiyet ayrımının yarattığı önyargılardan, klişelerden ve farklılıklardan arınmış bir toplum inşa etmek için çalışmaktır. Eğer bir yerde başarı varsa bu başarı siz kadınların sayesindedir. Bu bağlamda her daim yanınızda anında olduğumuzun bilmenizi isteriz. Yanımızda ve hayatımızda olduğumuz için teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Katılım gösteren kadınlara Dernek yönetimi tarafından kadınlara çiçekler hediye edildi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kurum Esenyurtlularla buluşacakÖnceki Haber

Başkan Kurum Esenyurtlularla buluşacak

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin, İstanbul ikiden büyüktürSonraki Haber

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediy...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!