esss

Tekin Kardeşler Türkiye’de bir ilke imza attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekin Kardeşler Türkiye’de bir ilke imza attı
Bölgede uzun yıllardır hizmet veren Tekin Kardeşler, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’nde Türkiye’nin ilk ‘Brıdgestone Performance Center’ Yüksek Performans mağazasını hizmete sundu.

Yoğun katılımlı bir programla açılış gerçekleşen programa Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Genel Koordinatörü ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış gibi isimler katıldı. Sivil Toplum Kuruluşları ve bölgenin iş insanları da açılışa büyük ilgi gösterdi.

Açılış kurdelesini protokol kesti

Brıdgestone Performance Center açılış töreninde Tekin Kardeşler konuklarını hazırlanan ikramlar ve müzik dinletisi ile karşıladılar. Açılış kurdelesini Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve protokol üyeleriyle birlikte kesilmesinin ardından özel olarak hazırlanan pasta kesimi gerçekleşti. Yapılan protokol konuşmalarında bölgeye önemli bir iş ve istihdam alanının sağlandığını özellikle bölge halkı ve İstanbul için hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Yusuf Tekin davetlilere teşekkür etti

İşletme sahiplerinden Yusuf Tekin ise yaptığı açıklamada; ‘Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisimizin bildiğiniz gibi Türkiye’de ilk olması bizler açısından büyük önem taşıyor. Bu hem Türkiye için hem İstanbul için hem de Esenyurt için büyük ayrıcalık yarattığını düşünüyoruz. Bölgeye yeni bir istihdam alanı oluşturmak üstelik pandemi sürecinde bunu başarabilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yer ve lokasyon açısından ve m2 büyük olması nedeniyle tercih edilmesi de firmamızın bu konuda gösterdiği hassasiyeti ortaya koymuştur. Uzun yılların verdiği tecrübemiz ve ekibimizle birlikte en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiz. Bu anlamıyla bugün açılış törenimize ilgi alakasını esirgemeyen tüm dostlarımıza da sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyoruz’ dedi.

Farklı konsepti ile dikkatleri çekiyor

Bin 750 m2’lik dev bir alana kurulan ve 20 personeliyle hizmete başlayan ‘Brıdgestone Performance Center’ Yüksek Performans mağazası mimarisi ve çalışma konsepti ile dikkat çekti. Otomobil sektöründe önceki dönemlerde yüksek hacimli araçlara hizmet veren firma yenilenmiş konsepti ile tüm araçlara yüksek performans hizmeti vermeyi hedefliyor. Esenyurt Akçaburgaz mahallesinde ulaşım itibariyle de bağlantı yolu üzerinde bulunması işletmeye ve hizmet almaya gelen vatandaşlara lokasyon olarak kolaylık sağlıyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Adıyaman’da!Önceki Haber

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Adıyaman’...

Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajlarıSonraki Haber

Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!