Tepesuyu ( Gürcübey) Derneği’nde bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tepesuyu ( Gürcübey) Derneği’nde bayrak değişimi
Ardahan İli Tepesuyu ( Gürcübey) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongreye giderek yeni başkanını seçti.

2022 Yılında Merkezi Esenyurt’ta Eğitimci Halil Aktaş tarafından kurulan ve 2024 yılına başkanlığını sürdüren Aktaş, koltuğunu genç ve dinamikliğiyle tanınan yeni başkan Sönmez Karadağ’a bıraktı. 

Dernek merkezinde devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Halil Aktaş, şunları söyledi. Değerli Köylülerim, Kardeşlerim ve Hemşehrilerim, Bugün burada, Gürcübey Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimini karşılamak ve onlara en içten başarı dileklerimizi iletmek için bir araya geldik. Yeni yönetimimizin, köyümüzün değerlerine sahip çıkarak birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine, derneğimizi daha güçlü bir şekilde ileri taşıyacağına yürekten inanıyoruz. 

Şeffaf, samimi ve herkesin görüşüne açık bir yönetim anlayışı ile köylülerimize en iyi hizmeti sunacaklarına olan inancımız tam. Bu yolda, tüm hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla pek çok başarılı projeye imza atmalarını diliyorum. Hayırlı olsun! Gürcübey Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz, 2021 yılında İstanbul Esenyurt'ta faaliyete geçmiş, kurumsal bir yapı olarak köyümüzün geleceğine yön vermektedir. Dernekçilik zorlu bir süreçtir; bu nedenle, bugüne gelmemizde katkı sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 

Üyelerimiz, derneğimizin kalbidir. Birlikte çalışarak derneğimizi daha etkili kılmalıyız. Amacımız, köylülerimize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu süreçte, şeffaf ve güvenilir bir yönetim anlayışını benimsemek, hemşehrilerimizin desteği ile mümkündür. Dernek yönetimimizi denetlemek ve sorgulamak da hepimizin sorumluluğudur. 

Ayrıca, Gürcübeyli hemşehrilerimizi üye olmaya teşvik etmemiz çok önemlidir. Dışlayıcı söz ve davranışlardan kaçınmalı, sorunları birlikte çözmek için kenetlenmeliyiz. Yaşlılarımız, geçmişimiz ve geleceğimiz arasında bir köprüdür. Onların bilgeliğinden yararlanmak, yolumuzu aydınlatacaktır. 

El ele, gönül gönüle Gürcübey Köyü Derneği'nin çatısı altında toplanmalıyız. Üye olmayanları derneğimize katılmaya davet ediyorum; bu dernek hepimizin derneğidir. Derneğimizin etkinliklerine katılarak güçlü bir birliktelik oluşturacağımıza inanıyorum. 

Hep birlikte, tıpkı küçük bir serçe gibi elimizden geleni yaparak derneğimizi daha ileri taşıyabiliriz. Katılımlarınız ve destekleriniz için teşekkür eder, hepinize selamlarımı sunarım dedi. 

DERNEĞİMİZ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURULU

Daha sonra görevi devralan başkan Sönmez Karadağ,  “Bir dernek sağlam temeller üzerine kurulmalıdır. Bu temel; fedakârlık, özveri, çıkar gözetmeksizin toplumun her kesimini kucaklayan sevgi, saygı hoşgörü ve özeleştiri üzerine kurulan bir temel olmalıdır. Aynı zamanda bu temel; şeffaf, ileriye doğru atılım yapan, insanların gelecek beklentilerine yön veren, dayanışmayı, birliği, sosyal faaliyetlerde aktif rol oynamayı sağlayan bir temel olmalıdır. İşte Tepesuyu ( Gürcübey) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tam da bu temeller üzerine kurulan bir sivil toplum örgütüdür. Ben bu Derneğin kurulum aşamasından bu güne kadar emeği geçen başta Başkanım Halil AKTAŞ, olmak üzere yönetim kuruluna, dernek üyelerimize emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

PROJELERLE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ 

Başkan Karadağ, Derneğimiz işleyişini dahada üst sınırlara getirerek sosyal faaliyetlerden eğitime kadar birçok proje geliştireceğiz. Mesela köyümüzün öğrencilerine burslar vereceğiz, kadınları sosyal aktivite ile buluşturup çeşitli geziler düzenleyeceğiz, yine birçok öğrencimize çeşitli kırtasiye yardımlarında bulunacağız, gelenek haline getirdiğimiz gecelerimizi devam ettireceğiz bunlar projelerimizin bir kaçı ilerleyen süreçte köylülerimizi yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendireceğiz ifadelerini kullandı. 

YENİ ASİL YÖNETİMSE ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU 

Başkan: Sönmez Karadağ 

Asil Yönetim: Erkan Karadağ, Gürsel Güzel, Bülent karadağ, Yavuz Demirci 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Modayı Takip edenlerin uğrak yeri Marbin AVM Sonbahar ve Kış kreasyonu dikkat çekiyorÖnceki Haber

Modayı Takip edenlerin uğrak yeri Marbin...

Esenyurt'ta kaza! Otomobil engelli kadına çarptıSonraki Haber

Esenyurt'ta kaza! Otomobil engelli kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!