esss

Ünal Kırmızıtaş: Sorunlarımızın çözümü için oylarınıza talibim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Kırmızıtaş: Sorunlarımızın çözümü için oylarınıza talibim
31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt’ta bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ünal Kırmızıtaş iftar yemeği düzenledi ve Esenyurt’lularla biraraya geldi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında bölgenin önde gelen isimleri,  kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ’da,  muhtarlar katılım sağladı. Düzenlenen iftar yemeğinde konuklarının kapıda karşılayan Ünal Kırmızıtaş,‘Sizin için Esenyurt için bu yolabaş koyduk. Yanımızda olun, destek verin, omuz verin. Bizde yaşanabilir bir Esenyurt için çok çalışalım’ dedi.

Esenyurt’un gelişimine hep beraber katkı sunalım

İftar yemeği ardından kısa bir selamla konuşması yapan Ünal Kırmızıtaş, ‘1993 yılından bu yana Esenyurt’ta yaşamaktayım. Yaşadığımız ve yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Ve istiyorum ki mecliste de sizlerin temsilcisi olayım. İlçemizin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gece gündüz demeden mücadele edeceğime söz veriyorum. Ben de sizler gibi ilçemizin sorunlarını sosyal hayatta ve yaşamın her alanında yaşamaktayım.

Amacım sizlerin ve ilçemizin sorunlarını, ilçemizin yönetildiği belediye meclisine taşımak ve aynı zamanda çözüm projeleri sunmak. Esenyurt’umuzun gelişmesine, geliştirilmesine katkı sunmak amacı ile Bağımsız Aday oldum. Günlük hayatta ihtiyaç duyduğumuz belediye meclisi hizmetlerinde, meclis üyelerinim etkisi ve etkinliğinin yüksek derecede önemli olduğunu bilmeliyiz. Ben de 31 Mart’ta sizden alacağım yetki ile ilçemizin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gece gündüz demeden mücadele edeceğime söz veriyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından iftara katılım sağlayan Sivil Toplum Kuruluşları tebrik ve başarı  temennisinde bulundular. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta sahte 100 dolar ile esnafı dolandırmak isterken yakalandıÖnceki Haber

Esenyurt’ta sahte 100 dolar ile esnafı d...

Selçuk Cebecioğlu, Akrabalarını İftar sofrasında buluşturduSonraki Haber

Selçuk Cebecioğlu, Akrabalarını İftar so...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!