esss

Yabancı uyruklu sapık tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yabancı uyruklu sapık tutuklandı
16 yaşındaki yabancı uyruklu A.A., bir rezidansın asansörüne binen kadına tecavüz girişiminde bulundu, daha sonra da tekme atarak kaçtı. Şikayet üzerine gözaltına alınan sapık tutuklandı.

11 Aralık tarihinde saat 04.30'da Esenyurt'un Pınar Mahallesi'nde bulunan bir rezidansın asansöründe yaşanan olayda, yabancı uyruklu A.A., Özbekistan uyruklu U.K.(35) isimli kadını takip etmeye başladı.

YAKALANIP TUTUKLANDI

Saldırganın kaçtığı yönü belirleyen polis ekipleri, yakalamak için çalışmalara başladı. Yapılan sıkı takip sonucunda şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ KADIN O ANLARI ANLATTI

Tecavüz girişiminden kurtulan genç kadın emniyete verdiği ifadesinde, “Olay günü akşam arkadaşımın doğum günü için eve gittim. Hazırlanarak evden çıktım. Sabaha karşı 04.00 veya 04.30 gibi rezidansta bulunan ikametime geldim. Siteden içeriye girdiğimde etrafımda kimse yoktu. Ancak asansöre binerken, ismini bilmediğim bir kişi de benimle birlikte bindi. O sırada asansörle dairemin bulunduğu kata çıkmak için bekliyordum ve telefonumla oynuyordum. Daha sonra benimle birlikte asansörde birlikte olan kişi, saldırmaya başladı. Bu sırada bağırmamam için ağzımı kapattı. Ben kurtulmaya çalışırken beni yere düşürdü.

"ÜZERİMDEN ÇORABIMI ÇIKARMAYA ÇALIŞTI"

Üzerimde bulunan çorabımı çıkarmaya çalıştı. Ben yardım çağırmak için bağırmaya çalışsam da ağzımı kapatarak bağırmamı engellemeye çalıştı. Ben orada tekmeler savurarak o kişiyi kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da o kişi benim üzerime çıkarak beni etkisiz hale getirmeye çalıştı. O sırada aramızda itişmeler yaşandı ve bir anda asansörün kapısı açıldı. Burada o kişi üzerimden kalkarak kaçtı. Ben de sabah 10.00 sıralarında site yönetimine getirerek durumu anlatım ve kamera kayıtlarına bakılmasını istedim. Site yönetimi bu kişinin burada oturmadığını söyledikten sonra olayı polis ekiplerine haber verdik." şeklinde konuştu.

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İstanbul'da trafikten kurtulmak isteyenlerin oyunu deşifre olduÖnceki Haber

İstanbul'da trafikten kurtulmak isteyenl...

Esenyurt'ta bir genç, telefonu vermeyince bıçaklandıSonraki Haber

Esenyurt'ta bir genç, telefonu vermeyinc...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!