esss

13 yaşında kıza taciz iddiası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
13 yaşında kıza taciz iddiası!
Geçtiğimiz günlerde Esenyurt’a bağlı Esenkent Mahallesi’nde özel bir sitede yöneticilik yapan M. Ö’nün, 13 yaşındaki T.G adlı küçük kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi.

Esenken’te özel bir sitede yöneticilik yapan M. Ö (59), iddiaya göre aynı sitede oturan 13 yaşındaki kız çocuğunu elle ve öperek tacizde bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti;

M. Ö, olay günü öğlen saatlerinde küçük kızın evine giderek kapıyı çaldı. Kapıyı açan T.G, karşısında site yöneticisi M. Ö’yü gördü, hiç bir şey demeden eve giren M. Ö, 13 yaşındaki T.G ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada kızın sırtını ve kollarını okşayarak taciz etmeye başlayan M. Ö, içerinden gelen ses üzerine; ‘evde başka biri mi var’ diye sordu. T.G ise arkadaşı B.D’nin mutfakta olduğunu söyledi.  T.G’nin evde tek olmadığını anlayan M.Ö, yerinden kalkarak; “öyleyse ben gidiyorum daha sonra tekrar gelir kahveni içerim” dedi. Olayın farkına varmayan T.G, bina yöneticisi olan M. Ö’yü yolcu ederken, M.Ö kapı önünde bir anda küçük kızı öpmeye çalıştı. T.G bunun üzerine M.Ö’yü iterek bağırmaya başladı.  Bu arada içeriden sesleri duyan kız arkadaşı B.D T.G’nin yanına gelerek ne olduğunu sordu. Arkadaşına da olayı anlatan T.G, annesini telefonla arayarak olayı anlattı. Olay üzerine eve gelen anne F. G, soluğu Esenyurt Emniyeti Çocuk Büro Amirliğinde aldı.

Kamera kayıtları silindi iddiası

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri zanlı M. Ö’yü evinden alarak karakola götürdüler.  Karakola gelen M. Ö,  iddiaları reddederek, olayın anlatılan şekilde gelişmediğini daha öncede aileyi kızlarının yabancı arkadaşlarını çitlerden geçirerek siteye soktuğunu site sakinlerinin bu durumdan rahatsız olduğunu söylediğini ve birçok kez uyardığını söyledi.  Kendisine iftira atıldığını söyleyen M. Ö, olay günü F. G’nin evine gittiğini ama içeri girmediğini, kapıyı T.G’nin açtığını söyledi. “Kapılarına gittiğimde T.G’ye annesini sordum. O da işte olduğunu söyledi. Ben de ‘annen geldiğinde akşam beni çağırın konuşacağım’ diyerek oradan uzaklaştım. Olay başlı başına iftiradır.”  Binanın kamera kayıtlarının istenmesi sonucu M.Ö, kameraların çalışmadığını söyledi. Anne F. G, ise bütün kameraların çalıştığını, hatta olay günü evini gören kameranın kablosunun çıkarıldığını ve aynı gün bütün kayıtların silindiğini iddia etti.

Savcılık tutukladı üst mahkeme serbest bıraktı

İfade sonrası nezarete atılan M. Ö, daha sonra savcılığa çıkarılarak tutuklandı. Tutuklandıktan 4 gün sonra üst mahkemeye itiraz ederek serbest kalan M. Ö,  daha sonra aileye yakın kişileri barışmak ve olayı kapatmak için gönderdi.  Barışmayı kabul etmeyen anne F. G; benim ve çocuğumun psikolojisi ciddi anlamda bozuldu, şuan kızımın psikolojisinin bozuk olması sebebi ile Edirne’ye annemin yanına gönderdim.  Şuan avukatımız davayı açtı, dava gününü bekliyoruz, ben adalete güveniyorum biliyorum ki yerini bulacaktır ve hak ettiği cezayı alacaktır.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski başkan, gazetecileri ağırladıÖnceki Haber

Eski başkan, gazetecileri ağırladı

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Paşali Beşli OlduSonraki Haber

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Paşali...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!