esss

Adnan Kahveci Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adnan Kahveci Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu
80 bini aşan nüfusa sahip Adnan Kahveci Mahallesi’ne Beylikdüzü Belediyesi tarafından kazandırılan Mahallemiz Adnan Kahveci Muhtarlık ve Belediye Çözüm Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Devletin ve milletin saygınlığı çalıştığı yerin şeffaflığından, ortamından belli olur düşüncesiyle en ideal alanları muhtarlıklara kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Anaokulu, semt lokali, Yaşam Vadisi, Pazar alanı, muhtarlığı ve okullarıyla bu mahalleyi harika bir merkez haline getirdik, mahalleye ruh kattık.” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, her mahalleye tek tek yeni muhtarlık binaları kazandırıyor. En son altıncısını tamamlanan Mahallemiz Adnan Kahveci Muhtarlık ve Belediye Çözüm Merkezi’nin açılışı Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay, eski Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri ve ilçe mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan Adnan Kahveci Mahalle Muhtarı Seyhan Topaloğlu, mahallesi ve muhtarlığı adına Başkan İmamoğlu’na Teşekkür Plaketi takdim etti.

 “Yeni Yıl Saygı, Huzur, Sevgi Getirsin”

2018 yılı için dileklerini vatandaşla paylaşarak konuşmasına başlayan İmamoğlu, yeni yıldan saygı, huzur, sevgi ve dayanışma beklediğini ifade etti. Dünya’nın en zor coğrafyalarından birinde yaşadıklarını söyleyen İmamoğlu, bunun sorumluluğunu taşımaları gerektiğini belirtti. Ayrıca bu ülke için hayatını veren tüm şehitleri de andı. Tüm milletin verdiği büyük mücadele ile bu ülkenin kurulduğunu dile getiren İmamoğlu, bir kez daha bu tür mücadeleleri vermek zorunda kalmayacaklarını umut ettiğini aktardı.

“Muhtarlığı En Saygın Şekli İle Tanımlamak Zorundayız.”

Başkan İmamoğlu, insanlara güzel ortam yaratmanın insanların mutluluğunu pekiştireceğini ifade ederek, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bir merkez oluşturma, ruh katma çabası içine girdiklerine dikkat çekerek; “Anaokulu, semt lokali, Yaşam Vadisi, Pazar alanı, muhtarlığı ve okullarıyla bu mahalleyi harika bir merkez haline getirdik.” dedi. İmamoğlu, muhtarlık kavramına çok önem verdiklerine vurgu yaparak, “Muhtarlığı en saygın şekli ile tanımlamak ve taşımak zorundayız. Sırasıyla Büyükşehir ve Barış Mahallesi’nin yeni muhtarlık binaları ve çözüm merkezlerini sizlerle buluşturacağız. Buradaki güleryüz, tüm hizmet anlayışımıza yayılsın.” şeklinde konuştu. Kadının toplumdaki yerine de değinen İmamoğlu, kadının kurumlardaki temsil etme gerekliliğini vurgulayarak, kadının toplumdaki varlığını desteklemek adına el birliği ile hareket edilmesinin önemi üzerinde durdu.

“Mahalleliye Hayırlı Olsun”

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ise güzel bir eseri mahalleye kazandırmanın mutluluğunu paylaştıklarını ifade ederek muhtarlıkların idarede çok önemli bir fonksiyonu olduğunu ve demokrasinin uygulandığı bir müessese olduğunu aktardı. Vatandaşa en güzel şekli ile hizmeti verecek ortamların sağlanması adına belediye dahil emeği olan herkese teşekkür eden Kaymakam Okur, yeni açılan hizmet binasının mahalleliye hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece'de korkunç olay!Önceki Haber

Büyükçekmece'de korkunç olay!

Büyükçekmece’den viyana kazığı!Sonraki Haber

Büyükçekmece’den viyana kazığı!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!