esss

Albayrak, HAKTAN VE HALKIMIZDAN YANA OLACAĞIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albayrak, HAKTAN VE HALKIMIZDAN YANA OLACAĞIZ
Yerel seçimlere çok az bir süre kala Esenyurt Yenikent Mahalle Muhtarı Ömer Albayrak sahaya inerek çalışmalarını hızlandırdı.

Uzun yıllardır Yenikent Mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından sevilen Muhtar adayı Albayrak,  Esenyurt’ta bulunan siyasi parti başkanlarını, belediye başkan adaylarını ve STK temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. Mahallesi hakkında bilgi veren Albayrak, adeta gece gündüz mahallenin muhtarıymış gibi çalışmalarını sürdürüyor.

HAKTAN VE HALKIMIZDAN YANA OLACAĞIZ

Yenikent Mahalle sakinleri tarafından da ciddi anlamda destek gören Albayrak yaptığı açıklamada şunları söyledi,  Yenikent mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak bu kutsal göreve talip oldum.

“HUZURLU BİR YENİKENT İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Albayrak “Sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaflarımızın, odalarımızın, tüm kurumlarımızın görüş ve taleplerini dinliyoruz. Çünkü asıl önemli olan sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirmek. Huzurlu, mutlu, 100 yıl sonrasının düşünüldüğü ve planlandığı bir Yenikent için kolları sıvadık. Yol haritamız hazır. Projelerimiz hazır. Hayata geçireceğimiz projelerle, Yenikent’te birçok ihtiyaca cevap vereceğimize inanıyorum. Gerçekleştireceğimiz projelerimizle, Yenikent'in adını İstanbul’da anılır kılacağız inşallah” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
112 Acil sağlık merkezi Çınar Mahallesinde Hizmet Vermeye BaşladıÖnceki Haber

112 Acil sağlık merkezi Çınar Mahallesin...

Esenyurt'ta Yeşil İnşaat Mağdurları EylemdeSonraki Haber

Esenyurt'ta Yeşil İnşaat Mağdurları Eyle...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!