esss

Bizim Beylikdüzü Vakfı, gazetecileri unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bizim Beylikdüzü Vakfı, gazetecileri unutmadı
Bizim Beylikdüzü Vakfı, 10 Ocak Gazeteciler gününe özel düzenlediği kahvaltı programında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Nil Garden’da düzenlenen programda sürpriz bir isim vardı. Hasan Yılmaz’ın şarkılarıyla gazetecilik mesleğinin önemine değinilen organizasyonda, Bizim Beylikdüzü Vakıf Başkanı ve Mert Holding sahibi Halis Kahraman günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.

Kahraman; ‘’Gazetecilik mesleği ülkemizde ve bütün dünyada çok önemlidir. Gazetecilik, sadece ulusal basın demek değildir; benim için yerel basın da çok önemlidir. Çoğu zaman ulusal medyada gördüğümüz haberlerin yerel basından alındığını biliyoruz. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum. Gelişmiş ülkelerin demokrasi kazanımlarının yolları sizlerden geçiyor. Bizim geleceğimizi sizler temin ediyorsunuz. Basın başlı başına bir kuvvet ve mekteptir.’’

‘’Ülkenin geleceği ve demokrasisi için kaleminizden asla taviz vermeyin.’’

Tarafsız bir gazetecilikten bahseden Kahraman; ‘’Sizlerden ricam taraf tutmayın. Yalan yanlış haberleri asla yapmayın. Belki günü kurtarmak için bir değeri olabilir ama uzun vadede bunun değerleri yoktur ve karşılığı da asla olamaz. Ülkenin geleceği ve demokrasisi için kaleminizden asla taviz vermeyin.  Bu bölgede tanınırlığımız kuşkusuz yerel medyadan geçer. Bizim Beylikdüzü Vakfı’mızın tanınırlığını sizler vasıtasıyla yapacağız. Bu yüzden sizlerden rica ediyorum; vakfımız, benim şirketim veya benim şahsımda bir yanlış olursa önce bana ulaşıp benden bilgi alın ondan sonra yazmaya devam edin. Eğer haberin değeri varsa kuşkusuz ki yazın ama yalan yanlış haber yazmamanızı hepinizden rica ediyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Bizim Beylikdüzü Vakfı hakkında bilgi veren Halis Kahraman; ‘’Bizim Beylikdüzü Vakfı’nın neden kurulduğundan bahsetmek istiyorum. Vakfımızın 10 ay önce bulunduğumuz Nil Garden’da temelini attık. Hedefimiz icraatlarımızla bölgedeki boşluğu doldurmaktır. 81 ilde yönetimde arkadaşlarımız vardır. Sebebi ise sizlerin de malumunuzla ülkemizin üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor. Bunlara meyil vermemek adına her ilimizden bir arkadaşımızı yönetime dâhil ettik.’’

‘’Olan olmayana verecek’’

‘’Olan olmayana verecek’’ felsefesiyle yola çıktık. Vakfımızın ana temeline eğitimi oturttuk. Bizim zamanımızda eğitim imkânları Anadolu’da çok kısıtlıydı. Allah’a şükürler olsun iyiden iyiye doğru gidiyor. 10 ayda yaptığımız icraatlar saymakla bitmez. Bu yüzden her an faaliyette olan bir vakıf olacağız. Öğrencilerimize burs imkânı sağlıyoruz. Amacımız; ihtiyaç sahibi, içinde okuma hevesi olan yavrularımızın dileklerini gerçekleştirmek. Bu bizim boynumuzun borcudur. İnşAllah, sizilerin de desteğinizle vakfımızı daha iyi yerlere taşıyacağız.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kestanenin azı karar çoğu zarar!Önceki Haber

Kestanenin azı karar çoğu zarar!

Beylikdüzü'ndeki esnaf dolandırıcıları yakalandıSonraki Haber

Beylikdüzü'ndeki esnaf dolandırıcıları y...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!