esss

Danışma Meclisi'nde Başkan Kadıoğlu yeni hizmetleri anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Danışma Meclisi'nde Başkan Kadıoğlu yeni hizmetleri anlattı
Esenyurt AK Parti İlçe Danışma Meclisi geçtiğimiz günlerde Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da katılım sağladığı Danışma Meclisine AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, meclis üyeleri çok sayıda AK Parti mahalle teşkilat üyeleri katılım sağladı.

“Bundan sonra da başarılı olamayacaklar”

Yoğun katılım olan programda açılış konuşmasını yaparak duygularını ifade eden Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, “Olağanüstü bir dönemden geçtik. Bugün bizim coğrafyamızda yaşayanlar son yüz yılda yaşanmamıştır. Çok yönlü bir kuşatma altındayız. Ülkemizi maşalarıyla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ama inşallah bu zamana kadar başarılı olamadıkları gibi, bundan sonra da başarılı olamayacaklar. Biz nu zamana kadar olduğu gibi birlik beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edecek ve bunlara bir daha fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Değerli AK Parti ailesi hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz” diyen, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’ta son bir yılda yapılan ve yapımı devam eden projeleri sinevizyoneşliğinde sunumunu yaptı.

Sinevizyon ile birlikte projelerini anlatan Başkan Kadıoğlu; “Okullar, dini tesisler, kültür merkezleri, kütüphaneler, muhtarlık binaları, otoparklar, kapalı pazarlar, spor tesisleri, aile sağlık merkezleri, kamu binaları, antrenman spor sahaları, park-bahçe- yeşil alan, sokak düzenlemeleri, meydan-kavşak çalışmaları, mesire alanları, dere ıslah çalışmaları ve bağımlılar köyü projemiz ile birlikte yapılan 165 projenin 113’ünü yapımını bitirdik” dedi.

“Bir senede 165 eser yaptık”

Seçim yaklaşıyor ve yine bize karşı saf alanlar ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar ifadelerini kullanan Kadıoğlu, “ Her yol bitti artık internet üzerinde şahsıma saldırı yapıyorlar. Her yolu deneyip bir şeyler elde edemediler ve bu şekilde Esenyurt’u elde etmek istiyorlar. Esenyurt ’un bütçesini bir kat triyona getirdik. Sizler milletin içine fitne sokmaya çalışırken bizler bu millet için eseler diziyorduk. Bir senede 165 eser yaptık. Biz ülkemizin ve milletin bekası için ilk günkü gibi heyecanla yolumuza devam edeceğiz”İfadeleri kullandı.

“Böyle bir teşkilatın ilçe başkanı olduğumdan dolayı gurur duyuyorum”

Başkan Kadıoğlu sunumu sonrası kapanış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan veBelediye Başkanına teşekkür edenİlçe Başkanı Şenay Değer, “ Bu yapılan projelerde beni en çok mutlu eden hiç bölge ayrımı yapılmadan bu projelerin yapılmış olmasıdır. Başkanımızın hizmetlerini canı gönülden artarak devam edeceğini inanıyorum ve böyle bir teşkilatın ilçe başkanı olduğumdan dolayı gurur duyuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükçekmece'de Kanala Köpek SıkıştıÖnceki Haber

Büyükçekmece'de Kanala Köpek Sıkıştı

94’ncü Yıl Esenyurt'ta Çoşkuyla KutlandıSonraki Haber

94’ncü Yıl Esenyurt'ta Çoşkuyla Kutlandı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!