esss

Demir, AK Parti'den Meclis üyesi adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir, AK Parti'den Meclis üyesi adayı oldu
Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Has Yapı Yönetim kurulu başkan Yardımcısı İşadamı İsa Demir, Esenyurt AK Parti'den Meclis üyeliği için adaylık başvurusu yaptı.

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Ak Parti’de aday adaylığı başvuruları sürüyor. İşadamı İşadamı İsa Demir,  Esenyurt AK Parti İlçe Binasına yoğun bir katılım eşliğinde gelerek dosyasını ilçe başkanı Yasir  Çelik’e teslim etti.

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

AK Parti Esenyurt ilçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Yasir Çelik’e Meclis üyesi adaylığı için dilekçesini teslim eden Demir burada yaptığı konuşmada, "Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye’de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz. İstikrarın sürmesi, için, Ülkemizin gelişmesi için Ak Partinin iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşehrilerim'le iç içe geçiyor. Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum. Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Demir’den Teşekkür

İsa Demir, Başvuru sürecinde kendisini yanlız bırakmayan herkede teşekkür ederek şunları söyledi.

Bu gün Akparti Esenyurt ilçe başkanlığına yoğun bir katılımla meclis üyeliği Başvurusu’nda  bulundum bu mutlu ve önemli bir günde beni yalnız bırakmayan her daim yanımda olan başta ailem ve abim İlyas Demir'e aile büyüklerime Kanaat Önderlerine,  Anadolu Konfederasyon başkanı Yusuf Tuncil’e  Van Federasyon başkan Vekili ihsan Tuncil , sivil toplum Örgütü başkanlarına,  iş adamı Hasan Aydinç’e,  sanatçı Mehmet Öndül’e, Televizyon program sunucusu Hüseyin Tüncel ‘e  Basın mensuplarına ve katılan bizleri destekleyen tüm akrabalarımıza şahsım ve ailem adına çok Teşekkür ederim.  Ayrıca ev sahibi olan bizleri sıcaklığıyla güler yüzüyle samimiyetiyle karşılayan Esenyurt ilçe başkanı Sayın Yasir Çelik, beye bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı şahsım adına kendisine  ve yönetimine çok teşekkür ederim Allah çıktığımız bu yolda bizleri Muaffak eylesin dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakan Ataklı’dan Esenyurt’a nefes aldıracak projelerÖnceki Haber

Hakan Ataklı’dan Esenyurt’a nefes aldıra...

3. Geleneksel Farkındalık Şöleni Fark YarattıSonraki Haber

3. Geleneksel Farkındalık Şöleni Fark Ya...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!