esss

Efrail Çifçi adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efrail Çifçi adaylığını açıkladı
Geçtiğimiz hafta sonu dernek merkezinde kahvaltılı bir toplantı düzenleyen İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, Mart ayı içerisinde yapılacak olan kongrede yeniden başkan adayı olacak.

Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Dernek Başkanları ve çok sayıda dernek üyesinin katıldığı toplantıda adaylığını açılayan Efrail Çifci; “Yeni projelerimizi uygulamak ve çalışmaları koordineli bir şekilde yürütebilmek için hemşerilerimin de desteği ile yeniden adayım” şeklinde konuştu.

‘’Yeni projelere Ardahan Kültür Evi farkıyla imza atacağız’’

18 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi hedeflenen İstanbul Ardahan Kültür Evi Olağan Genel Kurul toplantısı ve adaylığı hakkında bilgi veren Çifçi: “Geçtiğimiz dönem başkanlık görevimi, Tuncer Dağ’ın istifa etmesi üzerine yönetici arkadaşların şahsımı uygun görmeleri dâhilinde üstlenerek bu günlere kadar getirdim. O süreçten şimdiye dek görevimi, yönetici arkadaşlar ile birlikte icra etmekteyim. Yönetici arkadaşlarımdan memnunum. İyisiyle kötüsüyle bugünlere kadar geldik. Bizler, planlarımızı bu kısa zaman içerisinde çok fazla gerçekleştiremedik. Bu dönem ise yeni projelere İstanbul Ardahan Kültür Evi farkıyla imza atmayı amaçlıyoruz. Tüm çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesine ve bunun içinde gerekli tüm tedbirlerin alınmasında aktif bir rolde bulunmak üzere hemşerilerimizin de desteğiyle yeniden başkan olmak için adaylığımı koymuş bulunuyorum’’ dedi.

‘’Dernekçilikte en iyi ivmeyi Ardahan kazandı”

Efrail Çifci’nin ardından söz alan İstanbul Ardahan Kültür Evi kurucu Başkanı Tuncer Dağ ise: ‘’Yaklaşık 30 yıllık dernekçilik geçmişimiz var. Bu süreç içerisinde, görev yaptığım kurumlarda sadece bir dönem görev yaptım. İkinci dönemim sadece Ardahan Kültür Evi’nde oldu, onu da yarım bıraktım. Dernekçilik konusunda kendimizi emekliye ayırdık. Bugün sadece Ardahan’ın 123 tane derneği vardır. Kars, Ardahan, Iğdır ile şuan beraber 210’a yakın dernekler vardır. Bu derneklerin genel özelliklerine baktığımızda kendi mülklerine sahip sağlıklı yönetimleri olan dernekçilik yapısı vardır. Bu bölgemiz için bir kazanımdır, bunu böyle kabul etmek lazım.’’ dedi. Birçok ilin kendi arasında dernek kuramadığını ifade eden Dağ: ‘’Dernekçilikte en iyi ivme kazanan Ardahan ilimizdir’’ diyerek dernekçiliğin insan gücünü bir araya getirerek hizmet amacı oluşturmaktan geçtiğini belirtti. Bazı derneklerin aday bulmakta sıkıntı yaşadıklarına değinen Dağ: ‘’İnsanlar zorla birilerini aday çıkartmaya çalışırken gerek Ardahan Kültür Evi’nde gerekse dernek federasyonlarında olsun bir hizmet yarışı vardır. Bizim için önemli olan kurumun geleceğidir. Kurumun geleceğinin güzel olacağına inanıyorum ve bu kahvaltı programını organize eden Efrail Çifci ve yönetimine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Katılımcılar olumlu mesajlar

Bölgemizin tanınan iş adamlarından Yılmaz Şen, Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Ertekin Baysan, Mali Müşavir Edip Ayaz, Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Cem Aynalı, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, HOÇFED Başkanı Latif Yılmaz, Göle Derneği Başkanı Bülent Sarıtaç, KASIAD Başkanı Orhan Gökçe ve Ardahan Platformu Spor Komisyon üyesi Ercan Öztürk, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak sağduyunun, barışın ve kardeşliğin oluşabileceği bir seçim olmasını temenni ederek Efrail Çifci’ye başarılar dilediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silah zoruyla tecavüz etti, serbest kaldıÖnceki Haber

Silah zoruyla tecavüz etti, serbest kald...

KOSGEB'ten 30 kursiyere SertifikaSonraki Haber

KOSGEB'ten 30 kursiyere Sertifika

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!