esss

KOSGEB'ten 30 kursiyere Sertifika

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOSGEB'ten 30 kursiyere Sertifika
Esenyurt Belediyesi Giresun Kültür Evi’nde KOSGEB tarafından gerçekleştirilen programda 30 kursiyer yeni sertifikalarını alarak 150 bin TL’ye kadar destek alabilecekler. Toplamda 4,5 milyonluk bir destek sağlanacak.

Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada programda ev sahibi olarak açılış konuşması yaptı. Ada, “Bugün çok anlamlı ve önemli olan böyle bir etkinlikte sizleri ağırlamaktan son derece memnuniyet duymaktayım. KOSGEB ile yapılan bu çalışmanın kursiyerlerimize, ayrıca bölgemiz iş ve ekonomik hacmine hayırlar getirmesini diliyorum”dedi. Sözlerine devam eden Ada, Giresun Kültür Evi olarak yaptıkları çalışmaları ve Kültür Evi’nin özelliklerini katılımcılara anlattı.

Programda konuşma yapan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu şöyle dedi;  Eskiden Türkiye’de iktidar olabilmek için, insanları ikna edebilmek için bir sağlık ocağı açmanız yeterli iken bizler bu çıtayı en yükseğe çektik. Artık bu ülkede insanları ikna edebilmek için sağlık ocağı değil beş yıldızlı otel kalitesinde hastaneler yapmanız gerekiyor, Dağları delip yollar, köprüler, tüneller yapmanız gerekiyor” dedi.

“İstanbul’un en gözde semti haline geldik”

Sözlerine devam eden Süleymanoğlu; Esenyurt bugün İstanbul’un nüfusu en kalabalık ilçesi haline geldi. Bunda ki en büyük etken bu bölgedeki iş imkânları, bölgemizde ev sahibi olma avantajları, depreme dayanıklı, vatandaşın bütçesine uygun evler olması,dolaysıyla insanlar Esenyurt’a göç ediyorlar. Bu başarıda ki en büyük etken Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nundur. Çünkü Esenyurt ’un bu seviyeye gelmesi için adeta gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve Esenyurt’u İstanbul’un en gözde semtleri arasında yerini almasını sağladı” dedi.

Programda daha sonra KOSGEB Uzmanı Özgür Gülmez tarafından KOSGEB Genel ve Girişimcilik destekleri konu başlıklı sunumu gerçekleşti. Daha sonrasında Kosgep Girişimci Fikirler Derneği ve Esenyurt Giresunlular Derneğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada takdim etti.

Esenyurt Giresunlular Derneğinde gerçekleştirilen Programa Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada,Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri,Fikirler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Bostancı, GİFDER yönetim kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Yunus Bostancı, Beylikdüzü Dostluk Platformu İcra Kurulu Üyeleri Ali Şevki Karataş ve Volkan Temel, Büyükçekmece Kayserililer Dernek Başkanı Fatih Uzun,KOSGEP ikitelli Müdürü Özay Cebeci ve kursiyerler katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efrail Çifçi adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Efrail Çifçi adaylığını açıkladı

Lâdikliler Kaz Tiridi ikram ettiSonraki Haber

Lâdikliler Kaz Tiridi ikram etti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!