esss

Esenyurt Belediyesi'nden Posof'a destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediyesi'nden Posof'a destek
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Posof belediyesinin yapacağı sanayi dükkanlarına maddi destek vereceğini açıkladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ı makamında ziyaret etti

Posoflu AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi  Kadıoğlu ve beraberindekiler Posof girişinde davul zurna ile karşılandılar.

Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve AK Parti Posof İlçe başkanı ve vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde karşılanan heyet, Posof Belediyesini ziyaret etti.

Belediye binası girişinde açıklama yapan Başkan Cahit Ulgar, "2014'ten buyana ilçemizde her gün ilklerle ve projelerle tanıştık.  İlçemizin eksikliklerinden biri olan sanayi dükkânları olarak adlandırdığımız projemiz içinde sayın milletvekilimiz Tülay Kaynarca hanımefendinin desteği ile sayın başkanımıza ulaştık. Başkanımızda dağın arkasındaki ilçemize el uzatacağız demişti ve sözünü vermişti. Hamd olsun bugün buradalar.  Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum." dedi.

Tülay Kaynarca; "Çok ciddi sorumluluklarımız var. Rabbim hakkını vermeyi nasip etsin. Buraya bu topraklara gelince neden insanın kalbi çok daha farklı atıyor. O'nu çok daha farklı hissettiriyorum. Bunu hissettiren çok değerli hemşerilerim;  Esenyurt belediyesinin başkanı ve 6 meclis üyesi ile birlikte bugün buradayız.  Onlarda bu toprakların çocukları. Nüfus ciddi bir çoğunluğu Kars ve Ardahan ağırlıklı olan 780 bin nüfusuna ulaşmış İstanbul'un Esenyurt belediyesinin encümenlerinin kalbi bu memlekette. Necbi ağabeyimizin sayesinde oluşacak sanayi dükkanları bu muhteşem güzelliğine berekette katacaktır. " ifadelerini kullandı.

Kadıoğlu; Memleketiniz muhteşem. Burada sınırı bekliyor ve bayrağımızı koruyorsunuz. Sizinle olmaktan çok mutluyum. Davul zurna ile ilk defa karşılandım. Çok teşekkür ediyorum.  İlçede yapılacak sanayi dükkânlarının biran önce bitirilmesi için elimizden gelen gayreti vereceğiz." diye konuştu.

Belediyede bir süre sohbet eden heyet daha sonra cadde üzerindeki vatandaşları selamladıktan sonra AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Songül Öner ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra ilçeden ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir. 'Dava'ya Gönülden BağlıyızÖnceki Haber

Demir. 'Dava'ya Gönülden Bağlıyız

İstanbul'a Fırtına GeliyorSonraki Haber

İstanbul'a Fırtına Geliyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!