esss

Fatih Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı Veysel Öztürk oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı Veysel Öztürk oldu
Esenyurt’un ve bölgemizin en büyük sanayi sitesi olan Fatih Sanayi Sitesi, olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede, delegelerin tamamının desteğini alan Veysel Öztürk, Fatih Sanayi Sitesinin yeni başkanı oldu.

Fatih Sanayi Sitesi Yönetim binasında gerçekleşen kongreye daha önce üyelerin desteği ile seçilen blok yöneticileri (delegeler) katılarak yeni başkanı seçti.

‘’Kısa sürede problemleri çözeceğiz’’

Kongre başkanlığa seçilen İş Adamı Veysel Öztürk kongrenin güzel ve seviyeli geçtiğini belirterek Orhan Duran başta olmak üzere, delegelere, blog yöneticilerine ve kongrede kendisine destek veren yönetici arkadaşlarına teşekkür etti.Öztürk:‘‘Bu güne kadar yapılan kongrelerin içerisindeki en seviyeli ve kaliteli kongre oldu. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum bu sanayinin problemlerini çok iyi biliyorum. Buranın en eski esnaflarından biri olarak tespit ettiğimiz problemleri el birliği ile kısa sürede çözeceğiz.

‘’Türkiye’nin en güzel sanayi sitesi olacak’’

Yollarımız ciddi anlamda asfaltlanmayı ve bakımı bekliyor, hurda araçların ortadan kaldırılması, park ve bahçelerin bakımını düşünüyoruz, Restoranların ve binaların sorunlarını biliyoruz. Güvenliği önemsiyoruz. Burası bölgenin en büyük sanayi sitesi... Bu güne kadar hak ettiği hizmeti alamamış. Üst yapıda alt yapıya kadar tüm eksikleri giderip Fatih Sanayi Sitesini İstanbul’un en güzel sanayi sitesi yapacağız. Bu sanayi sitesinde 824 dükkan, 10 bin çalışan mevcut ve günde 5 bin araç girip çıkıyor. Esenyurt’a ciddi anlamda katma değer katıyor. 210 dönüm arazi üzerine kurulu sanayi sitemize inşallah yakın zamanda Çıraklık Okulu, Sağlık Birimi, PTT gibi hizmetleri de kazandıramaya çalışacağız.’’ dedi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu

Veysel Öztürk, Aydın Kaya, Faruk Fındıkçı, Gökmen Yıldız ve Kerem Korkmaz

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binali Yıldırım'dan, İmamoğlu ile canlı yayın açıklamasıÖnceki Haber

Binali Yıldırım'dan, İmamoğlu ile canlı...

Hançerli'nin ilk icraatı geleceğe yatırımSonraki Haber

Hançerli'nin ilk icraatı geleceğe yatırı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!