esss

Hakan Ataklı ve Gürbüz Çapan buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Ataklı ve Gürbüz Çapan buluştu
Esenyurt Belde Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt CHP’nin göçmen Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı’yı sabah kahvaltısında ağırladı.

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt CHP’nin göçmen Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı’yı sabah kahvaltısında ağırladı. İki isim, yerel seçim süreci üzerine fikir alışverişinde bulunurken Çapan, aday adayı Ataklı’ya başarı diledi.

Kendisinden sonraki 15 yıllık AKP dönemini “Esenyurt’un başına kaza geldi” cümlesiyle tanımlayan Dr. Gürbüz Çapan, Esenyurt’un, insanları kırıp dökmeyen, herkesin güvenebileceği bir gönül adamına ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Çapan, “Bir kere solda politik birliği sağlamak gerekiyor, solun en geniş ittifakını yapmak gerekiyor. İkincisi; İyi Parti ile, MHP ile, HDP ile iyi ilişkiler kurmak gerekiyor. Yani bizim adayımızın onların da gönlünü alan birisi olması lazım, tek başımıza oyumuz yetmiyor bize. Yani yüz bin oyumuz var adamların 180 bin oyu var. Bunu nasıl kapatacağız? Onların gönlünü alan, onları kırıp dökmeyen, onların da güvenebileceği “Ya bundan bize zarar gelmez”, “Bize ırkçı davranmaz”, “Bize etnik milliyetçilik yapmaz” diyebilecekleri adama ihtiyaç olacak.

“BUGÜNE KADAR OLANLAR ANDROİDDİ”

Esenyurt’ta bugüne kadar android belediye başkanları oldu, Gürbüz Çapan ondan sonra Necmi geldi onu kopyaladı filan, burada kabadayı gibi durduk. Şimdi bir garson boy belediye başkanına ihtiyaç var, yani milleti rahatsız etmeyen gönül adamına ihtiyaç var. Yani Esenyurt’un bir tamirata, dostluğun yeniden kurulmasına, beraber yaşamın şartlarını yeniden oluşturacak adama ihtiyacı var. “Biz Esenyurt’u yeniden toparlarız, ayrımız gayrımız yok bizim” demesi gerekiyor.

“EPEYDİR UĞRAŞIYORUM, HERKESLE GÖRÜŞÜYORUM”

Epeydir uğraşıyorum, çabamız bu. Yeni bir şey değil bu, herkesle görüşüyorum; AKP’liyle, MHP’liyle, HDP’liyle, CHP’liyle filan. Benim çocuğum orası, başına bir kaza geldi epey hırpalandı Esenyurt. Daha fazla hırpalanmasını istemiyorum, kurtarmak gerekiyor. Demin Hakan’ın da dediği gibi kadını özgürleştiren bir şeyler yapmamız lazım. Esenyurt’u kazanmamız gerekiyor, kazanacağız da” ifadelerini kullandı.

HAKAN ATAKLI: “BERABER YÖNETECEĞİZ”

2014 seçimleri öncesi ortaya koyduğu performans ve projeleriyle adından çokça söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde Esenyurt Belediye Başkanlığına tekrar adaylığını koyan Hakan Ataklı ise, Esenyurt’u CHP’ye kazandırmak için yola çıktığını söyledi.

“Esenyurt Belediye Başkanlığı’nı alabilecek güç ve profile sahibim” diyen Ataklı, şöyle konuştu: “Halkın içinden geliyorum, halkın her gün teşvik ve talepleriyle karşılaşıyorum. 38 yıldır Esenyurt’un havasını soluyan, çamurunu çiğneyen bir kardeşinizim. Aynı zamanda 22 yıla yakın süredir Esenyurt ilçesinde eczacılık mesleğini icra eden bir Esenyurt çocuğu olarak bunu hakettiğimi düşünüyor ve Esenyurt ilçesine Esenyurt halkına olan vefa borcumu yerine getirmek istiyorum.

“PROJELERİMİZLE VE EKİBİMİZLE HAZIRIZ”

Projelerimizle ve ekibimizle yola çıkmaya hazırız. Yönetim ekibimizde Kürt de olacak Türk de, Laz da olacak Çerkez de. MHP’ ye gönül veren de olacak AKP’ ye gönül veren de, Trakyalı da olacak Karadenizli de, Doğulu da olacak Batılı da. Hiçbir parti, zümre ya da kültürel renk ayrımı gütmeksizin yola çıkıyoruz. Kusura bakmasınlar ayrıştıranlar bu ekipte, bu yönetimde yer bulamayacak. Bu ekip “BERABER YÖNETECEĞİZ” ekibi olacak. Her kesimden arkadaşımızı yönetim ve çalışma kadromuza dahil edeceğiz. “BERABER YÖNETECEĞİZ” ekibi Esenyurt’ta nefes alan, Esenyurt’un ekmeğini yiyen, suyunu içen, kapıdan dışarı çıkınca benim ayağımın takıldığı taşa ayağı takılanlardan oluşacak ve bu ekip yönetecek Esenyurt’u. Esenyurt’u Esenyurt’lu yönetecek. “Hangi partili, nereli?” diye sormayacağız”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta film sahnelerini aratmayan cinayetÖnceki Haber

Esenyurt’ta film sahnelerini aratmayan c...

Esenyurt'ta Üniversiteli gençlere sanayicilerden staj imkanıSonraki Haber

Esenyurt'ta Üniversiteli gençlere sanayi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!