esss

Heybet Döner 3. Şubesini Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Heybet Döner 3. Şubesini Açtı
Geçtiğimiz günlerde Esenkent Mahallesinde hizmete giren Heybet Döner 3. Şubesini görkemli bir şekilde açtı.

İşletmeciliğini Caner Aksu ve Sezer Bulut’un yaptığı Heybet Döner Restaurant, geçtiğimiz hafta sonu Esenyurt Belediye Başkanı, Ali Murat Alatepe, Küçükçekmece CHP Belediye Başkan aday adayı, Çetin Çapan’ın kurdelesini kesmesiyle hizmet vermeye başladı.

Alatepe hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Açılış kurdelesini kesmeden önce söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Öncelikle genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Esenyurt’ta yatırım yapan istihdam yaratan bu genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.  İlçemizde her yeni açılan bir işletme işsizlik oranında düşme demektir.  Bu anlamda ilçemiz İstanbul’un birçok yerine göre iş potansiyeli olarak daha yüksek  iş olarakra en çok tercih edilen ilçeler arasındadır dedi.

Açılışa Esenyurt Belediyesi Başkanı Ali Murat Alatepe, Başkan yardımcısı Gazanfer Karakaş, Togay Çoban, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, Meclis Üyeleri, İşadamları, Siyasetçiler, Muhtarlar ve STK temsilcileri ile birçok vatandaş katıldı.

“COĞRAFYAMIZIN EŞSİZ LEZZETLEİRNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Törende konuklarına hitaben konuşan işletmeciler Caner Aksu ile Sezer Bulut, açtıkları restoranın bir Çanakkale’den Mardin’e, Trabzon’dan Balıkesir’e kadar bir kültür mozaiği olduğunu söylerken, “Dönerimizi hazırlamak için kullandığımız etler Çanakkale ve Balıkesir’in besicilerinden temin edilmekte, özel bir marinasyon ile terbiye edilip meşe odunu ateşinde pişirilmektedir. Dönerimizin en büyük özelliği kıyma kullanılmaması ve kuyruk yağı içermemesidir. Ayrıca Konya sarı buğday unundan hazırladığımız tandır lavaşı dönerimize ayrı bir lezzet katmaktadır.

Yine bu eşsiz lezzetlerimizin ayrılmaz birer parçası olan Ankara’nın meşhur çubuk turşusu, döner öncesi özellikle tavsiyemiz olan Mardin Kızıltepe mercimeği ile yapılmış süzme mercimek çorbası ve de yemek sonrası tatlı olarak beğeninize sunulan Trabzon el açması fındıklı baklava bu mozaiğin naçizane birer parçasıdır.

İşte Heybet, herkesin tadına aşık olduğu bu kültür lezzetlerini modern bir mimari ile kurulmuş olan işletmemizde sunulmasına imkan verirken, bu coğrafyanın eşsiz lezzetlerine de sahip çıkmayı hedeflemektedir” diye konuştular.

TEŞEKKÜR

Heybet Döner Lokantası, Esenkent Şubemizin açılışına katılan; Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Ali Murat Alatepe’ye, aile büyüklerimiz siyasetçi Çetin Çapan’a, işadamı Zeki Çapan’a Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş'a, İlçe Meclis Üyelerine, 3. Bölge Yerel Basın Mensuplarına ve de aramıza katılamayıp tebriklerini ileten Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı, ailemizin iftiharı Dr. Gürbüz Çapan’a, aile dostumuz işadamı Yakup Süt’e, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Togay Çoban'a ve ayrıca bizi yalnız bırakmayan dost, akraba ve aile fertlerine; bizi biz yapan Heybet müdavimlerine sonsuz teşekkürler. Katılımınızla şeref verdiniz! Onur duyduk. (Caner Aksu & Sezer Bulut)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borç batağına düşen böbreğine sarıldı!Önceki Haber

Borç batağına düşen böbreğine sarıldı!

Yeni Mahallelilerden Köksoy’a TeşekkürSonraki Haber

Yeni Mahallelilerden Köksoy’a Teşekkür

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!