esss

Mide küçültme ameliyatı olan Pe­lin Öz­te­kin adeta mum gibi eridi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mide küçültme ameliyatı olan Pe­lin Öz­te­kin adeta mum gibi eridi
Kilolarıyla başı dertte olan ünlü isimler son çareyi bıçak altına yatarak buldu. Mide küçültme ameliyatı olarak adeta mum gibi eriyen şöhretli isimler yaşadıklarını paylaştı.

Sem­pa­tik oyun­cu Pe­lin Öz­te­kin mi­de­si­ni kü­çült­tür­dük­ten son­ra ade­ta eri­di. He­de­fi­ne ula­şan ve 75 ki­lo ve­ren Öz­te­kin 83 ki­lo­ya düş­tü.

Gülden AVUÇ- BUGÜN GAZETESİ

BEBEK GİBİ BÜYÜTMÜŞÜM


“Ki­lo ver­dik­ten son­ra ka­dın ol­du­ğu­mu an­la­dım” di­yen Öz­te­kin, “İ­çim­den ger­çek­ten çok bü­yük bir mi­de çık­tı. Me­ğer se­ne­ler­ce bir an­ne­nin yav­ru­su­na bak­tı­ğı gi­bi mi­de­me bak­mı­şım. Ye­me­mi­şim ye­dir­mi­şim, iç­me­mi­şim içir­mi­şim... Alı­nan mi­de­nin bü­yük­lü­ğü iPad bo­yu­tun­day­dı di­ye­bi­li­rim. Ki­lo ver­dik­ten son­ra ba­bam bi­le ta­nı­ma­dı” şek­lin­de ko­nuş­tu.

1 YILDA 60 KİLO VERMEYİ HEDEFLİYOR

Ki­lo­la­rıy­la ba­şı dert­te olan Ham­di Al­kan'ın bu yaz ken­di­ni iyi­ce sal­dı­ğı dik­kat­ler­den kaç­ma­mış­tı.150 ki­lo olan yö­net­men ve oyun­cu Al­kan bir­kaç gün ön­ce mi­de­si­ni kü­çült­tür­dü. 1 yıl­da 60 ki­lo ver­me­yi he­def­le­yen Al­kan, ame­li­yat son­ra­sı “Her şey ga­yet yo­lun­da çok şü­kür. Za­yıf­la­mak ama­cıy­la de­ğil sağ­lık so­run­la­rın­dan do­la­yı bu ka­ra­rı ver­dim” di­ye ko­nuş­tu.

ÇOCUKLARIM İÇİN KiLO VERDİM

8 ay­da tam 40 ki­lo ve­ren Işın Ka­ra­ca res­men eri­di. Ün­lü şar­kı­cı, Ha­şi­ma­to has­ta­lı­ğı ve me­ta­bo­liz­ma so­run­la­rı se­be­biy­le bir alıp bir ver­di­ği ki­lo­la­rın­dan ka­lı­cı ola­rak kur­tul­du. Ün­lü sa­nat­çı, “Ben­de doy­ma his­si yok­tu. 105 ki­lo­dan 65 ki­lo­ya düş­tüm. Şim­di çok mut­lu­yum.  
Ope­ras­yo­nu gü­zel­lik için de­ğil ço­cuk­la­rı­mın be­ni sağ­lık­lı gör­me­si ve son ça­rem ol­du­ğu için yap­tır­dım” de­di.

BEYONCE SAYESİNDE ZAYIFLADIM

1 yıl içerisinde 30 kilo veren Aslızen, “Artık sahnede hareket edemiyordum, şimdi 36-38 beden giyiyorum. 4 yaşındaki kızım Beyonce'nin klibini izlerken 'Anne ne güzel şeyler giyiyorlar, sen niye böyle şeyler giymiyorsun' deyince zayıflamaya karar verdim” şeklinde konuştu.

KİLOLARIMLA BİRLİKTE KÖTÜ DÜŞÜNCELERİMİ ATTIM

Ope­ra sa­nat­çı­sı Ha­kan Ay­sev, beş ay ön­ce ge­çir­di­ği mi­de kü­çült­me ame­li­ya­tıy­la 3 ay­da 36 ki­lo ver­di. Tam 14 be­den kü­çül­dü­ğü­nü  be­lir­ten Ay­sev, “Ar­tık 2 adet köf­te ve ya­rım ka­se çor­bay­la do­yu­yo­rum. 10 yaş genç­le­ştim. Ha­ya­tım­dan ki­lo­la­rım dı­şın­da kö­tüm­ser dü­şün­ce­le­ri­mi de at­tım” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apple’ın sır gibi sakladığı sürücüsüz otomobil projesi deşifre olduÖnceki Haber

Apple’ın sır gibi sakladığı sürücüsüz ot...

Dolar 2.85 liraya dayandıSonraki Haber

Dolar 2.85 liraya dayandı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!