esss

Rizelilerden Kemençeli, Horonlu Muhteşem Gece

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rizelilerden Kemençeli, Horonlu Muhteşem Gece
Rizeliler düzenledikleri birlik ve beraberlik gecesiyle örnek oldular. Salonu hınca hınç dolduran Rizeli vatandaşlar horon teperek, tulum oynayarak Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezini salladı.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Rizeliler birlik ve beraberlik gecesine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Rizeliler derneği dernek yöneticileri ve çok sayıda Rizeli vatandaş katılım sağladı.

Atalay Alparslan; “Rize, bir dünya lideri yetiştirmiştir”

Esenyurt ’un tanınan iş adamlarından Alp İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Alparslan’ın organize ettiği Rizeliler Birlik ve Beraberlik Gecesi programında Rizeli vatandaşlar salonu hınca hınç doldurdu. Birlik ve Beraberlik gecesinde hemşerilerine seslenen iş adamı Atalay Alparslan, “Esenyurt ’ta çok sayıda hemşerim olduğunu dile getirmiştim. Görüyorumki bu kanımda yanılmamışım. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan Rizeliler, hemşerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da asla yalnız bırakmayacaktır.Çok değerli hemşerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün tüm dünyanın kabul ettiği bir liderdir. Rize, bir dünya lideri yetiştirmiştir” dedi.

Başkan Kadıoğlu; “16 Nisanda sandıklar EVET ile dolsun”

Rizeliler Birlik ve Beraberlik gecesinde Rizeli vatandaşlara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Rizelilerin Reisinin arkasında dimdik duracağını biliyorum. Sizlere ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak istenen hain planları anlatmayacağım. Siz bunları gayet iyi biliyorsunuz. Bugün sizi bu salonda böyle kalabalık bir şekilde görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Allah gönlünüze göre versin. Rabbim ülkemizde ezanımızı dindirmesin, bayrağımızı indirmesin, bizi namerde muhtaç etmesin. Rabbim ülkemiz üzerinde oyun kurmak isteyenlere fırsat vermesin. Geceniz güzel olsun. Rabbim birliğinizi ve beraberliğinizi bozmasın. 16 Nisanda sandıklar EVET ile dolsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar Belediyesi, sertifikaları dağıttıÖnceki Haber

Avcılar Belediyesi, sertifikaları dağıtt...

KAISİAD'tan Ardahan Kültürevi’ne ziyaretSonraki Haber

KAISİAD'tan Ardahan Kültürevi’ne ziyaret

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!