esss

Seyfettin Başkan'dan destek açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyfettin Başkan'dan destek açıklaması
CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Başkan, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’un her zaman yanında olduğunu ve bu süreçte kendisine destek olacağını vurgulayan Başkan: ‘’Bu bir yarıştır dostlarım. Siyaset şans işidir. Kısmet Kemal arkadaşımızınmış. Allah onun yolunu açık etsin. Allah onu başarıya ulaştırsın.’’ dedi.

‘’Yine devam edeceğiz bu yola’’

Yerel seçim sürecini değerlendiren Seyfettin Başkan: ‘’Biliyorsunuz ki yerel bir seçim var. Bu seçimde ben de belediye başkanlığına aday adaylığımı ortaya koymuştum. Ama kısmet, bana değil de arkadaşıma nasip oldu adaylık.  Bugün buraya dostlarımı topladım ve sizlere teşekkür etmek istedim. Yerel seçim süreci devam ediyor. Kemal arkadaşıma da sözüm var, sonuna kadar destekçisiyim. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Bu bir yarıştır dostlarım. Siyaset şans işidir. Kısmet Kemal arkadaşımızınmış. Allah onun yolunu açık etsin. Allah onu başarıya ulaştırsın. İnanın bilerek bir hata yapmam ama insanım hata da yapmış olabilirim. Yine devam edeceğiz bu yola. Belki siyasete girmem bu saatten sonra… Şunu belirtmeliyim ki iyi ki bu dostlarımı tanımışım, sizlerle beraber olmuşum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’Esenyurt’umuza, adayımıza sahip çıkmamız lazım’’

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Seyfettin Başkan’ın konuşmasının akabinde kısa bir açıklama yapan bölgemizin tanınmış siyasetçilerinden Abdullah Başpınar ise Türkiye’nin sıcak bir dönemden geçtiğini söyledi. Başpınar: ‘’Demokrasinin gereği olan aday adaylığı yarışında, mutlaka bir kızı 10 kişi ister ama bir kişi alır, bu da böyledir. Burada da Kemal arkadaşımıza adaylık nasip oldu. Biz gurur duyuyoruz. Sizlerden ricam, benim adayım gelmedi, benim istediğim olmadı gibi bir beklentide olmayalım. Kuru soğanın dahi 15 TL olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Türkiye yanıyor. 31 Mart’tan sonra bu iş daha farklı bir duruma gidecek. Ben 35 yıldır Esenyurt’tayım. Esenyurt’ta eskiden solunumla ilgili rahatsızlığı bulunan kişiler buraya geliyordu. 2004’ten sonra bu insanlar burayı ele geçirdi. Esenyurt’un hiçbir sokağında hava sirkülâsyonu kalmadı. Ama şimdi Esenyurt, havasıyla Türkiye’nin en kirli ilçesi seçildi. Yabancı göçü, uyuşturucu sorunu, okul sorunu baş gösterdi. Öyle mahalleler var ki Esenyurt’ta, 40 bin nüfusu var, okulu yok. Bu arkadaşlar daha ne gibi kötülük yapacaklar Esenyurt’a? Bizim burayı yeni bir yapıyla dizayn etmemiz gerekiyor. Hiçbir konuda kırılganlık, alınganlık yapmadan Esenyurt’umuza, adayımıza sahip çıkmamız lazım.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Özden ve Abdulkahhar Arvasi muhteşem bir buluşmaya imza attıÖnceki Haber

Murat Özden ve Abdulkahhar Arvasi muhteş...

‘Esenyurtlu Hemşerim Şimdi Tam Zamanı’ Diyen Muharrem Yıldız Nerede?Sonraki Haber

‘Esenyurtlu Hemşerim Şimdi Tam Zamanı’ D...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!