esss

Vanlılardan İsa Demir'e Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanlılardan İsa Demir'e Tam Destek
Ak Parti Esenyurt Meclis Üyesi Aday Adayı ve Has Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş Adamı İsa Demir, Esenkent Salon Life'de Esenyurt Ak Parti’den meclis üyesi aday adaylığı için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Gecenin mimarı ve ev sahibi olan aynı zamanda İsa Demir'in ağabeyi Has Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Demir, Programa katılanları kapıda karşıladı. Gelen konuklarla tek tek ilgilenen İlyas Demir, Van kanaat önderleri ve bölgedeki işadamları tarafından sevilen sayılan bir kimliğe sahip.

Renkli simalar bu gecede buluştu  

Tanıtım toplantısına, Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, İş adamı Hasan Aydinç, Van Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Van Federasyonu 1. Bölge Başkanı Murat Çevik, Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar, Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak, Giresunlular Federasyon Başkanu Abdurrahman Ada, İncel Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İncel, Gevaş Dernekler Birliği Başkanı İsmail Ayaz, Ak Parti Esenyurt meclis üyesi aday adayları, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleri, Mahalle muhtarları, STK başkanları ve Vanlı vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Esenyurt Meclis Üyesi Aday Adayı İsa Demir, “Ak Parti iktidarında Türkiye’de yapılan hizmetleri herkes çok iyi biliyor. Ülkemizin gelişmesi, istikrarın sürmesi için Ak Parti iktidarına ihtiyacımız var. Amacım hiçbir zaman mevkii makam sahibi olmak değildir. Tek amacım ‘halka hizmet hakka hizmet’ sloganıyla milletime hizmet etmektir. Doğruluk ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmayarak tüm samimiyetimle elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım.  Allah’ın izniyle sizlerin bana olan güvenini ve inancını boşa çıkarmayacağım. Her şey vatanımız, milletimiz için, durmak yok hep birlikte yola devam.  Bu güzel ve anlamlı günde yanımda olan, beni yalnız bırakmayan büyüklerime ve hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Esenyurt Türkiye’nin mozaiğidir

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci, “ Cumhurbaşkanımızın isteğiyle Esenyurt’umuza aday oldum. Çıktığım bütün yollarda rabbim beni hiçbir zaman mahcup etmedi. Adaylığım belli olduktan sonra Esenyurt’a geldiğimde kendimi Malatya, Erzurum, Van, Kars, Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Siirt’teymiş gibi hissettim. Bir taraftan Tokat, Samsun, Sinop, Trabzon, Giresun’da gibi hissettim. Esenyurt Türkiye’nin mozaiğidir. Birlik ve berberliği simgeleyen bir yerdir.

Esenyurt’un geleceği için önemli

Esenyurt tarihimizin önemli isimlerini, Selahaddin Eyyubi’leri, Fatihleri çıkaracak bir yerdir. Esenyurt Türkiye’nin yıldızı olacaktır. İsmini uluslararası alana yükseltecektir. Benim teşkilattan gelmiş olmam, mühendislik formasyonum, Büyükşehrimizin, hükümetimizin, özellikle Cumhurbaşkanımızın buraya dair ilgi ve alakası Esenyurt’un geleceği için gerçekten önemlidir. Esenyurt için elimden geleni, ilgiyle, donanımla, samimiyetle yapacağıma dair söz veriyorum.

Vanlı hemşehrilerimi yakından tanıyorum

Van, 23 Ekim 2011 tarihiyle hafızımda yer edinmiştir. Rabbim bir daha o günleri göstermesin. Teşkilatımızla birlikte Van’a birebir yardım götüren bir kardeşinizim. İlçe başkanlığı yaptığım ilçede Van’dan gelen 617 haneyi tek tek ziyaret ettik. Tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Dolayısıyla Vanlı hemşehrilerimi çok yakından tanıyorum. Onların espirisini, fıkrasını, jest ve mimiklerini çok iyi biliyorum. Vanlı hemşehrilerimin, alimlerin, ulemaların çıktığı bir topraktan geldiğini ve medeniyetin beşiği olan Mezepotamya’nın asil insanları olduğunun bilincindeyim. Rabbim bizleri Melaye Cızirelerin, Feqiye Teyranların, İdris-i Bitlisilerin, Ahmed-i Hanilerin yolunun yolcusu yapsın.

Benim adaletimden şüphe etmeyin

Meclis üyeleri, davasına hizmet etmek için meclis üyesi olmak isteyenler, meclis üyesi olmak için davasını feda edenler diye ikiye ayrılır. Biz davasına hizmet etmek için meclis üyesi olmak isteyenleri istiyoruz. Maalesef meclis üyesi listelerini oluştururken bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz. Ben varsam tamam ben yoksam yokum tarzındaki düşünceler bizim henüz ilmi siyaseti yapma medeniyetine sahip olmadığımızı gösterir. Bildiğim kadarı ile 23’e yakın Vanlı meclis üyesi aday adayı var. Bunu matematiğe vurduğumuzda Van iline kaç tane meclis üyesi düşer biliyorum. Benim adaletimden şüphe etmeyin. Mühendis olduğumdan ötürü matematiğimden de şüphe etmeyin, bu benim uzmanlık alanımdır. Meclis üyesi olacak kardeşlerimin dışındakilerden ricam ise meclis üyesi olmuş gibi hatta daha fazlası kadar çalışmalarıdır. Duruşunuzdan vazgeçmeyin. Sizi bu günlere taşıyacak unsur duruşunuz olacaktır. 31 Mart’ta Esenyurt’ta rekor bir sonuçla seçimleri kazanacağız” ifadelerinde bulundu.

İsa Demir Kimdir?

1989 Van/Edremit doğumlu İsa Demir, evli ve iki çocuk babasıdır. 1993 yılında İstanbul- Esenyurt’a yerleşmiştir. İlk ve orta öğrenimini Esenyurt’ta tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise İstanbul Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’de tamamlamıştır. İnşaat sektöründe yönetici pozisyonunda iş hayatına devam etmektedir. Çeşitli seminer ve eğitim programlarına katılarak sertifika sahibi olmuştur. Vakıf ve derneklerin gönüllü hizmetlerinde yer alıp birçok faaliyete maddi ve manevi destek olmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şantaj parasıyla tekne keyfiÖnceki Haber

Şantaj parasıyla tekne keyfi

Özyurt: Bolluk bitti, öz kaynak kazanacakSonraki Haber

Özyurt: Bolluk bitti, öz kaynak kazanaca...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!