esss

Vekilin Amcasının oğlu Ptt Çalışanını Darp Etti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vekilin Amcasının oğlu Ptt Çalışanını Darp Etti!
İddiaya göre geçtiğimiz günlerde AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’ın amcasının oğlu Erkan Atalay, PTT'de çalışan Serkan Hanoğlu'nu darp etti.

Konuyla alakalı açıklama yapan TÜRKİYE KAMU-SEN  Ardahan İl temsilcisi Ercan Aktaş, bu olayın takipcisi olacağız gerekli cezayı alana kadar üyemiz Serkan Hanoğlu'nun yanında olacağız dedi. 

İşte Aktaş'ın o açıklaması..

Ardahan ilimiz PTT Şubesinde 23.10.2018 günü yaşanan bir darp olayı adli makamlara intikal etmiştir. İlimizde yaşanan bu olayın bilinmesi ve takipçisi olduğumuzu belirtmek adına kısaca yaşananları özetlemek isterim.

“23.10.2018 günü PTT şubesine gelen bir şahıs görevli memurun kendisine yardım etmeye çalışmasına rağmen, sert bir şekilde karşılık vermiş ve üyemiz Serhan Hanoğlu’na ağza alınmayacak galiz küfürler ve fiziksel darp uygulamıştır.

Türkiye Kamu-Sen üyesi PTT görevlisi Serhan Hanoğlu yaşanan arbedenin ardından emniyette verdiği ifade de konuyu detaylarına kadar anlatmıştır. Ancak görevli memura saldıran kişinin kimliğini öğrendikten sonra üzüntümüz daha da artmıştır. Görevli memura saldıran kişi AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’ın amcasının oğlu Erkan Atalay’dır.

Kendisi görevi başındaki memura hakaret etmiş, kafa atmış, yumruk atmış, yetmemiş dışarıda polislerin gözleri önünde tekme tokat saldırıp göğsüne vurmuş ve “Bu iş burada bitmedi” diyerek tehditler savurmuştur. Sadece işini yaparken sırf amcasının oğlunun siyasi kimliğine güvenerek kamu görevlisini darp eden, tehdit eden bu şahısla ilgili adli makamların vereceği kararı yakından takip edeceğiz.

İlimizde üyemize karşı yaşanan bu olay bizleri derinden üzmüştür. Türkiye’nin her yerinde üyesinin hak ve menfaatlerine sahip çıkan Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu bu işin peşini bırakmayacak ve bu şahıs ceza alana kadar olayı gündem tutmaya devam edecektir dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da Kars, Ardahan, Iğdır rüzgarı estiÖnceki Haber

İstanbul'da Kars, Ardahan, Iğdır rüzgarı...

Bakanlıktan Düğün ve nişan kararı!Sonraki Haber

Bakanlıktan Düğün ve nişan kararı!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!