Avcılar'da motosikletliye 226 bin lira ceza kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar'da motosikletliye 226 bin lira ceza kesildi
Avcılar'da polis uygulama noktasında durdurulan motosikletli sürücüye sahte plaka ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 226 bin lira ceza kesildi. Ayrıca motosikletin muayene ve sigortası da olmadığı belirlendi. Sürücü, gözaltına alındı.

Avcılar'da polis uygulama noktasında yakalanan motosikletli sürücüye sahte plaka, ehliyetsiz araç kullanma toplamda 226 bin lira ceza uygulandı. 
 
Olay, öğle saatlerinde Avcılar  Merkez Mahallesinde yaşandı. Cadde üzerinde motosikletiyle seyreden bir şahıs polis tarafından durduruldu. Polis ekiplerinin yaptığı sorgulama sırasında şahsın motosikletlinin plakasının sahte olduğu ortaya çıkarken şahsın da ehliyetinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan motosikletin muayene ve sigortası da olmadığı öğrenilirken sürücüye toplamda 226 bin lira ceza uygulanırken şahıs, Resmi belgede sahtecilik suçundan gözaltına alındı. 
 
"Motorun değeri cezanın dörtte biri" 
 
Çevirmede, 226 bin lira ceza yiyen sürücü ise, "Plaka düşmüş. Ödenir, Allah büyüktür. Motorun değeri cezanın dörtte biri" dedi. 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü’nde yol verme tartışmasında silah çektiÖnceki Haber

Beylikdüzü’nde yol verme tartışmasında s...

Emek Sofrasında Buluşma: 113 Nolu Kooperatiften İftar ProgramıSonraki Haber

Emek Sofrasında Buluşma: 113 Nolu Kooper...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!