esss

Aziz Oto Son Model Araçları ile Filo Hizmetine Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aziz Oto Son Model Araçları ile Filo Hizmetine Başladı
AZİZ OTO FİLO SATIŞ VE KİRALAMA A.Ş. 2004 yılında profesyonel kadrosunu oluşturup, sektörün en büyük değil en iyi ve kaliteli filo satış ve kiralama şirketi olarak sektörel tecrübesi olan uzman kadromuz ile beraber müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Özkan ve Genel Müdür Yılmaz Özkan’ın kurmuş oldukları AZİZ OTO FİLO SATIŞ VE KİRALAMA A.Ş olarak son model, Mercedes, Audi, BMW, Cip, Reng Rover, Passat, Volvo gibi araçlarla İstanbul genelinde kurumsal firmalara filo hizmeti vermeye başladı.

GENİŞ ARAÇ YELPAZESİ İLE HİZMET VERİYORUZ

Şirket hakkında bilgi veren Genel Müdür  Yılmaz Özkan, Geniş bir yelpazede sunduğumuz filo kiralama hizmetimiz ile; müşterilerimizin standartlarını yükseltmek, ayrıcalıklı araç ve filo çözümleri sunarak kurumsal hayatta başarıya ulaşmalarında onlara yardımcı olmak ana hedeflerimizdir. Bölgenin en iyi müşteri yöneticisi ekibine sahip şirketimiz; Genel merkezi Avcılar’da olan şirketimizde müşteri temsilcilerimiz ile müşterilerine hizmet vermektedir.

UZMAN KADROMUZLA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Operasyonel kiralama süreçlerine hâkim, sektörel tecrübesi olan uzman kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiriz. Yüksek hizmet standardını Türkiye genelinde sağlamak ve bu hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sektörde fark yaratan uygulamalarla öne çıkma prensibi, bizimle çalışmak için tercih nedeni olmuştur. Müşterilerimiz istedikleri aracı, istedikleri süre boyunca, istedikleri para biriminde, kendilerine özel hazırlanabilen ödeme planlarında ve farklı hizmetlerle tedarik edebilmektedir. Sahip olduğumuz bu özellikler ile birçok kurumsal müşterimizin hayatını kolaylaştırır ve müşteri nezdinde fark yaratırız dedi.

Adres: Gümüşpala Mah. Galip Sokak No: 8 Daire: 7 İSTANBUL / AVCILAR

TEL: 0532 262 75 75

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtlu Sporcular GururlandırdıÖnceki Haber

Esenyurtlu Sporcular Gururlandırdı

Efsane Muhtar Vefat ettiSonraki Haber

Efsane Muhtar Vefat etti

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!