esss

Başkan Kahriman, Deva Partisi’nin Esenyurt’taki oy oranını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kahriman, Deva Partisi’nin Esenyurt’taki oy oranını açıkladı
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Partisi hakkında bilgi veren Kahriman, ilçe Başkanlığı olarak yaptırdıkları ankete göre Esenyurt'ta üçüncü parti olduklarını söyledi.

Esenyurt’taki şirketinde sabah kahvaltısı düzenleyen Esenyurt DEVA Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, gazetecilerle bir araya geldi. Türkiye’deki mevcut siyaset ve Esenyurt gündemine ilişkin açıklamalar yapan Kahriman, partisinin hem Türkiye'de hem de Esenyurt’ta insanların umudu olduğunu söyledi. İlçede yaptırdığı anketlerden bahseden Başkan Kahriman, “Siyasi hayatımda da, ticarette de boşa emek vermem. Her zaman çalışırım. Çalışmanın da karşılığını alırım. Bugün çalışmayan siyasetçinin halka ulaşıp, başarıya ulaşması mümkün değildir. Ben görevi Mart'ta aldığımda DEVA Partisi'nin ilçedeki oyu yüzde 2 idi 6 ay sonra yüzde 7.6 oldu. Son yaptırdığım Avrasya Araştırma Şirketi'nin sonucuna göre ise Esenyurt'ta şu an oyumuz yüzde 17'ye kadar çıktı. AK Parti ve CHP’den sonra Esenyurt'ta üçüncü parti konumundayız. Bu anketlerin yanılma payı ise sadece yüzde 2 şeklinde. Bizim hedefimiz yılsonuna kadar Esenyurt'ta DEVA Partisi'ni birinci parti yapabilmektir. Toplumdaki sıkıntılar malum. Ekonomik sıkıntılar büyüyünce insanlar yüzünü DEVA Partisi'ne dönüyor. Şu anki ekonomik koşullar bu gidişatla daha da kötü olacak. Bu da halkı ister istemez yeni bir arayışa itecek. Burada da halkın en yakın adresi DEVA Partisi'dir” dedi.

KAHRİMAN: ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

DEVA Partisi'nin şu an için Esenyurt'ta 17 bin üyesi olduğunu da anlatan Kahriman, “Mevcutta şu an Esenyurt'ta resmi olarak 9 bin üyemiz var. Yargıtay listesine henüz işlenmemiş, yüklenmemiş üyelerimizle 17 bin üyemiz var. Çünkü yeni eklediğimiz üyeleri Yargıtay hemen kabul etmiyor. Yani Esenyurt'ta şu an 9 bini resmi olmak üzere 17 bin DEVA Partili üye sayımız var” diye konuştu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta bir ilk daha: ilçede ilk kez skate park yapılıyorÖnceki Haber

Esenyurt’ta bir ilk daha: ilçede ilk kez...

Esenyurt Çevre korumada en başarılı 2. Belediye olduSonraki Haber

Esenyurt Çevre korumada en başarılı 2. B...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!