esss

Başkan Özer, Hukuki işlemi başlatacağız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özer, Hukuki işlemi başlatacağız!
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un meclis üyelerine yönelik rencide edici sözleri nedeniyle hukuki süreci başlatacaklarını açıkladı.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Özer,  Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un Belediye Meclisi’nde meclis üyelerine yönelik rencide edici ifadelerine tepki gösterdi.

‘Kadın Aile Birimi Yönetmeliği’nde bulunan ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ maddesinin görüşülmesini talep eden AK Partili meclis üyelilerinin Bozkurt tarafından hakaret ve ağır ithamlarda maruz kaldığını söylerek  tepki gösteren Özer, hukuki süreci başlatacaklarını açıkladı.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunan Özer, “Meclis başladığı andan itibaren Meclis üyelerimizin gündeme alınması için verdiği önergeleri kabul etmeyen ‘halkın seçtiği’ vekilleri tanımayan bir Belediye Başkanı ve yönetimiyle karşı karşıyayız." ifadelerine yer verdi.

"PROVOKASYON OLARAK NİTELENDİRİYOR VE ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Özer açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"‘Kadın Aile Birimi Yönetmelik’ değişikliği gündemli konuşmalar sırasında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği maddesine; Esenyurtlu hemşehrilerimizin itibarını gözetmeyi esas alarak toplumsal aile yapımıza zarar vereceği gerekçesi nedeniyle onay vermediğimiz için  Belediye Başkanı’nın, AK Partili meclis üyelerimize hakaret etmesini, namusa ve ahlaka dayalı sözler sarf etmesini; Esenyurtlu hemşehrilerimize ve görevini icar etmeye çalışan meclis üyelerimize karşı yapılan bir provokasyon olarak nitelendiriyor ve şiddetle kınıyoruz.

"HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIZ"

Meclis üyelerimizin onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden cümlelerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı hakkında tarafımızca hukuki işlem başlatılacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bundan sonraki süreçte de her zaman olduğu gibi Esenyurt’umuzun daha iyi hizmet alabilmesi için meclis grubumuzla birlikte var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Esenyurt'tan açıklama, Eşitsizlik sorunumuzun tek nedeni var: ZİHNİYET!Önceki Haber

CHP Esenyurt'tan açıklama, Eşitsizlik so...

Yaptığı şey "Yuh" dedirtti! Kafayı mı yedin sen be kadın?Sonraki Haber

Yaptığı şey "Yuh" dedirtti! Kafayı mı ye...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!