esss

Başkan Özer, İşgal edilen bütün belediye tesislerini geri alacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özer, İşgal edilen bütün belediye tesislerini geri alacağız
İlçe genelinde yürütülen projeler ve faaliyetleri denetlemek amacıyla çeşitli tesislere bir dizi ziyaret gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Kısa sürede birçok tesisimizin işgal altında olduğunu tespit ettim. Bu tesislerimizi Esenyurt halkı adına, onları tekrar Esenyurtlulara vermek için işgallerden kurtaracağız” mesajını verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçe genelinde yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla çeşitli tesislere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Başkan Özer, tesislerde çalışan personelle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu ve yürütülen çalışmaların ilerleyişi hakkında detaylı bilgiler aldı. Bazı tesislerin yok pahasına birilerine peşkeş çekildiğinin altını çizen Başkan Özer, “Kısa sürede bazı tesislerimizin işgal altında olduğunu tespit ettim. Bu tesislerimizi Esenyurt halkı adına, onları tekrar Esenyurtlulara vermek için işgallerden kurtarmaya kararlıyız. Bazı tesislerimiz, yok pahasına birilerine peşkeş çekilmiş. Bazıları da hâlâ işgal altında bulunuyor, kullanıldığı halde kirası ödenmiyor. Bizim kiraladığımız tesisler, binalar ise çok yüksek fiyatlarla kiralanmış. Belediyenin tesisleri yok pahasına kiraya veriliyor ama belediyenin kiraladığı yerler ise fahiş fiyatlara kiralanmış oluyor. Çok büyük bir çarpıklık ve adaletsizlik var. Biz bu adaletsizliği gidermeye kararlıyız. Tesislerimizi işgalden kurtaracağız. Mevcut tesislerimizdeki işletmelerimizi ise daha hijyenik, temiz, kaliteli, ucuz ve halkın memnun olduğu tesisler haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Vatandaşların taleplerini dinledi 

Başkan Özer, ziyaretler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi. Halkın, Belediyenin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti artırmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Özer, ilçe genelinde sosyal projelerin artacağının müjdesini verdi. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta yaşı küçük çocuklara uyuşturucu satmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandıÖnceki Haber

Esenyurt’ta yaşı küçük çocuklara uyuştur...

Esenyurt'ta direksiyon başındaki arkadaşını silahla vurduSonraki Haber

Esenyurt'ta direksiyon başındaki arkadaş...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!