esss

Bir Adım Derneği Adına Yakışır Kongre Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir Adım Derneği Adına Yakışır Kongre Düzenledi
Yaklaşık 8 yıldır Esenyurt’ta ihtiyaç sahibi insanlara dokunarak gönüllerde taht kuran iyilik hareketi ‘Bir Adım Yardım Derneği’ kongresini gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu kongrede başkanlığa bir kez daha Ahmet Kaya seçildi.

Esenyurt’ta ellerinden geldiğince tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine 8 yıldır, erzak, sağlık yardımı, kıyafet yardımı, kurbanlık etler, ev ihtiyaçları, beyaz eşya, mobilya gibi birçok ihtiyacı ulaştırmayı başaran ve çalışmalarının büyük bir bölümünü kamuoyunda gizli yapan Bir Adım Yardım Derneği kongresini gerçekleştirdi.

Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığını Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı kongreye çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Tek listenin çıktığı kongrede, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ali Susuz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Harun Şerefolu, Kent Meclisi Başkanı Tuncer Dağ, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay, DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Şen, Kızılay Şube Başkanı Aytekin Çolak ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk birer konuşma yaparak Bir Adım Yardım Derneği’ne gerçekleştirdikleri yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Konuşmacıların tamamı Bir Adım Yardım Derneği’nin Esenyurt ilçesinde çok önemli bir misyon üstlendiğini ifade derken, ‘Ahmet Kaya önderliğinde harika bir gençlik bir araya gelmiş. Bir Adım Yardım Derneği gerçekten ilçemizde kutsal bir vazife görüyor. Zaman zaman etkinliklerine katılan bizler onların yaptıkları yardımlarla gurur duyuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen her türlü yardımı bu dernekten esirgemeyeceklerinin’ sözünü verdi.

Kongreye, İBB yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, Esenyurt Belediyesi yöneticileri, mahalle muhtarları, STK yöneticileri, iş adamları, gazeteciler ve Bir Adım Yardım Derneği gönüllüleri de katılarak renk kattı.

AHMET KAYA, ‘İYİ Kİ VARSINIZ’

Kongrede bir kez daha başkan seçilen Ahmet Kaya kendilerini yalnız bırakmayan gönül dostlarına teşekkür etti. Kaya, ‘Geçmişini bilmeyen, geçmişini unutan, geleceğiyle alakalı sağlıklı kararlar veremez. Bunu neden söylüyorum; bizler nereden geldiğimiz, nasıl bir yaşam sürdüğümüz asla unutmayacağız. İstanbul’da yaşam standartları artık zorlaştı. Kentimiz Esenyurt’ta göç alan ve ihtiyaç sahibinin arttığı bir ilçe oldu. Devletimiz var olsun. Her yere yetişemeye bilir. Bu durumda Bir Adım gibi dernekler devreye girerek insanların yardımına koşmalıdır. Rabbim bize böyle bir fırsat verdi ve arkadaşlarımızla elimizden geldiğince tespit ettiğimiz insanlara dokunmaya çalışıyoruz. Tabi ki bunları yaparken sizlerin desteğini yadsıyamayız. İyi ki varsınız. 8 yıldır sürdürdüğümüz bu çalışmaları Rabbim fırsat ve imkan verdikçe sürdürmeye devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarıma bu anlamda canı gönülden teşekkür ediyorum. Çoğu zaman ailelerinden, çocuklardan çaldıkları zamanlarını bu dernek için harcadılar. Bu dernekle birlikte ihtiyaç sahiplerine dokundular. Huzurlarınızda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

Ahmet Kaya’nın konuşmasının ardından salonda bulunan yüzlerce misafir iyilik hareketi Bir Adım Yardım Derneği yöneticilerini ayakta alkışlayarak bir kez daha desteklerini sundular.

TEŞEKKÜRLER

4 Eylül Cumartesi günü Esenyurt Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran başta; Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcilerine, STK Başkanları ve Temsilcilerine,  Ayrıca yoğun programlarından dolayı Genel Kurulumuza katılamayarak telgraf gönderenlere, Çelenk Gönderenlere;

Ve düzenlediğimiz kongremize uzaktan ve yakından katılım gösteren çok kıymetli Bir Adım Derneği’nin üyeleri ve delegelerine Derneğimizin adına yakışır bir kongre olmasında emek verdikleri için yürekten teşekkür ederiz. 

   BİR ADIM YARDIM DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU ADINA

BAŞKAN AHMET KAYA

                                                                           

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye 3-0 HollandaÖnceki Haber

Türkiye 3-0 Hollanda

Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Kongresi gerçekleştiSonraki Haber

Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Kong...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!