esss

Dr. Atakan Özkan İYİ Parti’den A. Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dr. Atakan Özkan İYİ Parti’den A. Adayı oldu
14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Genel Seçimlerde aday adaylarının başvurularını tamamladı. İyi Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Genel Cerrah Uzmanı ve Öğretim Üyesi Dr. Atakan Özkan’ın müracaatı bölgede büyük ses getirdi.

28 yıllık meslek hayatında büyük başarılara imza atan Özkan, birçok sağlık kuruluşunda önemli pozisyonlarda görev yaptı. Özkan siyasi yaşamına İyi Parti’de başladı. 2018 yılında parti üyesi oldu. 27. Dönem Genel seçimlerinde İstanbul 3. Bölge Milletvekilli Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Akabinde partinin farklı kademlerinde görev yaptı. Partisinin birçok programında ve projesine katkı sağladı. Halen daha İyi Parti İstanbul İl Sağlık Komisyonunda görevi devam etmektedir.

Özkan, ‘Ülkemizin yaşanılır olması bizlerle mümkün’

Başarılı hekim Atakan Özkan, ‘Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği hepimizin malumudur. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin deneyimli bir siyasetçi olması, kendisinin başarı hikâyesi, tecrübeleri bizlere de Ülkemize ışık tutacaktır. Yaptığımız saha çalışmalarında görüyoruz ki halkımızın büyük bir teveccühü de bulunmaktadır.  Bizlerde bu noktada her şey İyi olacak ve her şey İyi Parti'yle güzelleşecek hedefimizle hareket edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

İyi parti Esenyurt’ta emin ellerde

Dr. Atakan Özkan’ın ilçe teşkilatlarına yapmış olduğu ziyaretler ilgiyle karşılandı. İlk olarak ilçesi Esenyurt’tan başladı. İlçe Başkanı Hakan Akkuş ve Esenyurt Belediye Meclisi Gurup Başkanı aynı zamanda meclis üyesi Enver Demir ve ilçe yöneticileri ile görüşen Özkan, bölgenin sorunlarına hâkim olduğunun altını çizdi. ‘Esenyurt’ta çok deneyimli bir ilçe başkanına sahibiz. Başkanımızın engin tecrübeleri kamuoyu tarafından bilinmektedir. Mecliste yaptığı çalışmalar ile göğsümüzü kabartan deneyimli gurup başkan vekilimiz ve meclis üyemiz Enver Demir gibi bir değerle yol yürüyoruz Sıklıkla bir araya geliyoruz ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Sahada yoğun çalışan emekçi ekibimizle birlikte var gücümüzle hareket edeceğiz. Kendilerinin gösterdiği destekten ve nezaketten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

Akkuş, ‘Özkan’ın tecrübesi katkı sağlayacaktır’

 Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Hakan Akkuş, ‘ Öncelikle partimiz sizlerinde gördüğü üzere kamuoyunun bildiği gibi çok verimli bir seçim süreci yaşamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin talimatları doğrultusunda çok yoğun olarak sahadayız. Bugün bölgemizin yakinen tanıdığı ve kıymetli bir partilimizin müracaatı bizleri çok sevindirdi. Süreç içerisinde sıklıkla istişarede bulunduk. Dr. Atakan Özkan gibi bir değerimizin yıllara dayanan tecrübesi TBMM büyük katkı sağlayacaktır. İlçemiz Esenyurt’ta güzel işlere İyi Parti çatısı altında imzalar atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesile ile bu tatlı yarışa dâhil olan adaylarımıza da başarı temennisinde bulunuyoruz. Her müracaat bizler için çok değerlidir’ dedi.

Demir, ‘Atakan Özkan’a adaylık teklifi bizden gitti’

Esenyurt Belediyesi Meclis gurup başkan vekili aynı zamanda meclis üyesi Enver Demir ise;

‘Kıymetli dostum Dr. Atakan Özkan’ın partimizden müracaatı beni çok çok sevindirdi. Bilinmesinde fayda var ki, aday olması yönünde teklifi biz yaptık. Çünkü Ülkemizin bu dönem liyakatli siyasetçilere ihtiyacı var. Biz hem kendisini hem de adaylığını önemsiyoruz. Kendisini bu hususta desteklediğimin bilinmesini istiyorum. Biliyorsunuz hem Ülkenin, hem İstanbul’un büyük sorunları var. Çözümde İyi Partinin kadrolarında mümkündür. Bu seçimlerde de partimizin farkı ortaya çıkacaktır. Kendi kadrolarımızla kendi adaylarımızla bu seçimlere damgayı İyi Parti vuracaktır.’ İfadelerini kullandı.

Milletvekili adaylığı için birçok kesimden destek gören Dr. Atakan Özkan Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak, Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar’a ziyaretlerde bulundu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HOC-FED'in yeni başkanı Ayhan Öztürk olduÖnceki Haber

HOC-FED'in yeni başkanı Ayhan Öztürk old...

Eğitim Bir Sen'den tenekeli protesto!Sonraki Haber

Eğitim Bir Sen'den tenekeli protesto!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!