esss

Efrail Çifçi koltuğu kaptırmadı, Hanplus’a tekrar başkan seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efrail Çifçi koltuğu kaptırmadı, Hanplus’a tekrar başkan seçildi
Esenyurt Hanplus yeni yönetim kurulu seçimi geçtiğimiz hafta İstanbul Ardahan Kültür Evi’nde gerçekleşti. 2014 yılından bu yana Başkanlık yapan EfrailÇifçi yeni dönem için güven tazeledi.

Çekişmeli seçimin galibi Çifçi oldu

Oldukça çekişmeli geçen kongrede Efrail Çifçi ve Ertan Akbaba’nın aday oldu.Çifçi ezici bir oy çokluğu ile tekrar başkanlığını ilan etti.  Yapılan kongrede toplam 378 üyenin bulunduğu ancak bunların 288’i katılım gösterdi. Başkan Çifçi 155 oy alırken rakibi Ertan Akbaba 119 oy aldı.

Ayhan Aydemir Divan Başkanı seçildi

Oldukça gergin geçen seçimde taraflar sürekli olarak sözlü atışmalarda bulundular. Avukat Ertan Akbaba ve ekibi mevcut yönetimi sürekli olarak ağır bir dille eleştirdi.  Divan Başkanlığı için EfrailÇifçi ve ekibinin önerisi kabul görmesi neticesinde Ayhan Aydemir Divan Başkanı Katipliğe ise; Volkan Karakoç ve Erkan Uzunay hazirun tarafından oy birliği ile seçildi. Divan Başkanı Ayhan Aydemir sürekli olarak tarafları sakinleştirmeye çalıştı ve zaman zaman sert uyarılarda bulundu.

Akbaba ve ekibi tüm oylamalara red verdi

Faaliyet ve denetim kurulu raporları oy çokluğu ile kabul edilirken; Ertan Akbaba ve ekibi oylamalara red oyu kullandılar.

3 milyon 500 bin borcu, 1 milyon 500’e indirdik

Mevcut Başkan EfrailÇifçi yaptığı konuşmada kendisine yöneltilen tüm suçlamalara cevap verdi. Başkan Çifçi sözlerine; ‘Göreve geldiğimiz zaman 3 milyon 500 bin borç bulunuyordu. Ayrıca aylık yönetim aidatı 30-40 bin olarak toplanıyordu. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne borcu 1 milyon 500 bin’e indirdik. Aylık tahsilatımızı da 100 - 150 bin TL’ye çıkarttık. ‘ dedi.

Sitemizin tüm avukatları,muhasebecileri biraraya gelmiş

Hanplus Başkanlığı görevini yürüten Çifçi, ‘Bu kongre diğer kongrelere benzemiyor. Çok kıymetli komşularımız Avukat arkadaşlarımız ve muhasebeci arkadaşlarımız bir araya gelmiş aday olmuşlar. Seçimle bile olsa bir araya gelmeleri beni sevindirdi. Bu duyarlılığınızı bundan sonraki süreçlerde de Hanplus için de görmek istiyoruz. Gönül ister ki buranın hiç borcu olmasın ve bizler başka eksiklerimizi tamamlayalım. Sizlerde gayet iyi biliyorsunuz buranın geçmiş dönem yöneticileri bırakıp gitmişlerdi. Ben ve ekibim o günden bugüne kadar gece gündüz demeden sorunlara el attık. Elimizi taşın altına koyduk. Elbette ki eksiklerimiz var. Elbette ki yapmayı arzu ettiğimiz projelerimiz bulunuyor. Bunlar için bu dönem daha fazla özveri göstereceğiz ve sizlerin taleplerini dikkate alacağız’ dedi.

Başkan Çifçi seçim sonrasında kendisine verilen huzur hakkını almayacağını sözünü verdi ve tüm katılımcı üyeler Başkan Çifçi’yi ayakta alkışladı. Çifçi, ‘Şahsen verilen huzur hakkını herkesin alması gerektiğini düşünüyorum. Rakibim sevgili hemşerim Ertan Akbaba almayacağını söyledi. Onun almadığı yerde ben hiç almam bu konuda müsterih olun. Amacımız bu binamızın daha iyi şartlarda olması ise ben yıllardır elimi taşın altına koydum bundan sonra da gövdemi koymaya hazırım’ dedi.

Başkan Çifçi Teşekkür etti

Yapılan açık oylamada 155 oy alarak tekrar başkan seçilen Çifçi yaptığı teşekkür konuşmasında, ‘Bugün bu salonda oy veren vermeyen, seven sevmeyen herkesin başkanıyım. Eşit ve adaletli bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca bugün kongremize katılan misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. ’ dedi.  Başkan Çifçi bu zorlu yarışta divan başkanlığı görevini yürüten Divan Başkanı Ayhan Aydemir’e, Volkan Karakoç’a ve Erkan Uzunay’a da teşekkür etti.

Yeni seçilen yönetimde ise şu isimler yer alıyordu. Başkan EfrailÇifçi, Hasan Kara ve Bekir Gül olarak belirlendi.

Aday olan Ertan Akbaba’da Çifçi ve ekibini tebrik etti.

TEŞEKKÜRLER

18 Mart Perşembe günü düzenlediğimiz Olağan Genel Kurulumuza katılarak bizlere ve ekibimize gösterilen güven ve teveccühleri tekrar Hanplus Başkanlığı görevine getirildik. Kongremize katılan tüm üyelerimize, Hanplus komşularımıza, Divan Başkanımız Ayhan Aydemir’e, Divan Katipleri Volkan Karakoç’a ve Erkan Uzunay’a kongremize iştirak eden misafirlerimize tekrar teşekkür ediyoruz.

HANPLUS AVM YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN

EFRAİL ÇİFÇİ

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Android uygulamaları çöküyor!Önceki Haber

Android uygulamaları çöküyor!

Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Durumu ağırSonraki Haber

Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Durumu a...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!