esss

Esenyurt'un tanınmış ailelerinden Halis Kahriman'a tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'un tanınmış ailelerinden Halis Kahriman'a tam destek
Esenyurt'un tanınmış aileleri arasında olan Susuz, Ayrangül ve Durmaz aileleri DEVA Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman'a destek vererek, partiye üye oldu.

Esenyurt'ta siyasi mücadelesine devam eden DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman'a, Susuz, Ayrangül ve Durmaz ailelerinden destek geldi. Kahriman'ın takipçisi olduklarını söyleyen aile üyeleri, partiye üye olarak rozet taktı. DEVA Partisi'nin yanında olmaktan, üyesi olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu anlatan Erzurum Horasan Iğırbığır Köyü Dernek Başkanı Nevzat Durmaz, “Halis Kahriman'ın takipçisiyiz, başaracağına eminim. Esenyurt artık bizim evimiz. Fevzi Susuz kardeşimiz de mükemmel bir insan. DEVA Partisi'ne fayda sağlayacak çalışmalar yapacaktır, buna inanıyorum. Hep birlikte iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Refah bir ülke çalışacağız

Kahriman'a desteğini açıklayan bir diğer isim olan Fevzi Susuz da DEVA Partisi için canla başla çalışacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Halis Kahriman'a teşekkür eden Susuz, “Bugün Esenyurt'ta siyasete katkı vermek, ilçemiz için elimizi taşın altına sokmak istiyoruz. Bunun için de buradayız. Sadece Esenyurt'un değil ülkemizin dertlerine deva olabilmek için de DEVA Partisi'ndeyiz. Bizim refah bir ülke idealimiz var ve bunu başarmak için çalışacağız” diye konuştu.

Destek veren Ailelere teşekkür etti

Heyecanlı olduğunu ve mutlu bir günde olduğunu anlatan DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman ise “Ben hem Erzurum'luyum hem Ağrı'lıyım hem Horasan'lıyım. 7 bölge de bizim. Şimdi İstanbul gibi bir metropolde yaşam savaşı veriyoruz. Burada yaşarken de ailemizi asla unutmuyoruz. Özellikle bugün ailemize bize destek veren Fevzi Susuz beyefendiye yürekten teşekkür ediyorum. Kendisi benim akrabamdır ve onunla akraba olmaktan da şeref duyarım” dedi.

Sıkıntıları el ele, hep birlikte çözeceğiz

DEVA Partisi'ne desteğin devam edeceğini de anlatan Kahriman, “Bugün bize destek veren aileler gibi yeni aileler aramıza katılacak, bizim tarafımıza geçecek. Bunları önemsiyorum çünkü Esenyurt'taki sıkıntıları hep birlikte el ele çözeceğiz. Bunu çok anlamlı buluyorum. Esenyurt, Türkiye'nin bir mozaiği. Buraya bakıp Türkiye'nin halini görebilirsiniz. Bakın buraya. Hep sıkıntı göreceksiniz. Bu sıkıntıları el ele, hep birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Babacan döneminde ekonomi gayet güzel

Partisinin Genel Başkanı Ali Babacan'ı da öven Kahriman, “Kendisinin bakanlık yaptığı dönemdeki ekonomiye bakın bir de şimdiki ekonomiye bakın. Babacan döneminde ekonomi gayet güzel yönetiliyor ve Türk lirası kıymet görüyordu, değerliydi. Babacan gittikten sonra ekonominin gidişatı da hep eksiye doğru yöneldi, paramız pul oldu. Bu yanlış yönetim anlayışının yerine yine yeniden Genel Başkanımız Ali Babacan'la birlikte Türkiye'deki sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta 21 yaşındaki kadına çarpan sürücü serbest bırakıldıÖnceki Haber

Esenyurt’ta 21 yaşındaki kadına çarpan s...

Esenyurt’ta ilaçlanan dükkândan sızan koku, binada kalanları zehirlediSonraki Haber

Esenyurt’ta ilaçlanan dükkândan sızan ko...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!