esss

Essbiyosidal Şirketi Ödüle doymuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Essbiyosidal Şirketi Ödüle doymuyor
Kader İkizler'in sahibi olduğu Elit Medya Group tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Yılın Marka güzellik ödülleri Love N Lily ve Voıla sponsorluğunda 20 Ocak Perşembe günü Sheraton İstanbul City Center'de sahiplerini buldu.

Ödül alanlar arasında başarı grafiğini sürekli yükselten bölgemizin firması Ess Biyosidal Haşere Kontrol, Dezenfeksiyon Danışmalık Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever’de ödüle layık görüldü.

Yıldızlar geçidi gibi ödül töreni

Sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Murat Parasayar'ın yapacağı gecede İrem Derici sevilen şarkılarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca gecede şiddet görmüş zor durumda olan 20 kadına istihdam sağlanacak olması ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Sheraton City Center Otelde Elit Medyanın Sahibi Kader İkizler organizatörlüğünde düzenlenen kırmızı halı sunuculuğunu Duygu Çakmak’ın  sunuculuğunu güzeller güzeli Özlem Yıldız ve karizmalığı ile dikkatleri üzerine çeken Murat Parasayar’ın Üstlendiği Yılın Marka Güzellik Ödülleri muhteşem törenle sahiplerini buldu. Ayrılıkların Şairi Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, Yılın en iyi Firması ise; Ess Biyosidal Haşere Kontrol, Dezenfeksiyon Danışmalık Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever’Yılın en iyi  programcısı Müge Anlı, Spor Yorumcusu Alp Pehlivan, Model ve Oyuncu Dilara Kırmıt, Fenomen Buse Aslan, Sanatçı- Oyuncu Feride Hilal Akın, Yapımcı Yalçın Çoban, Yönetmen İbrahim Bülbül, Güzel Modacı Pınar Bent ve Sanatçı Gülden Karaböcek gibi  İsimler Ödül Alan İsimler Arasındaydı. Geceye Usta Magazinci Ertan Taşkıran Onur Konuğu Olarak Katıldı.

‘Ess Biyosidal’ın meşalesini Esenyurt’tan yaktık şimdi tüm Türkiye’deyiz’

Yapılan törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve yılın en iyi firması ödülüne layık görülen Ess Biyosidal Haşere Kontrol, Dezenfeksiyon Danışmalık Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever bunun öncelikle kendilerine güvenen ve bu oylamaya katılan herkese teşekkür ederek sözlerine layık görüldü. Sanatsever, ‘Sizlerinde bildiği gibi bu akşam Ülkemizin çok sayıda önemli ismi ile bir araya geldik. Hepsi bizler için ayrı ayrı değerdir. Bizleri bu ödüle layık gören Kader İkizler'in sahibi olduğu Elit Medya Group’a yürekten teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de Esenyurt’lu hemşerilerimize iletiyorum. Bize güvendikleri için bizi bağırlarına bastıkları için teşekkür ediyorum. Pandemi ile birlikte sektörümüzün ve yaptığımızın işin ne kadar önemli olduğu fark edildi. Biz meşaleyi Esenyurt’tan yaktık ve şimdi tüm Ülkeye hizmet götürüyoruz. Bu anlamıyla ekibime ve çalışma arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.’ Dedi.

Sanatsever, ‘Unutmayalım, Kadınlar insandır, biz insanoğlu’

Düzenlenen gecenin diğer bir anlamı ise Şiddet Gören Kadınlara destek idi. Bu konuda da kısa bir açıklamada bulunan Sanatsever, ‘Ne yazık ki son yıllarda çok sıklıkla karşılaştığımız şiddet olayları bizleri derinden üzmektedir. Şiddetin her türlüsüne elbette ki karşıyız. Bu konuda toplumumuzun daha da bilinçlenmesi için daha yoğun eğitimlerin ve girişimlerin olmasından yanayız. Bu konuda da kendimi her zaman şanslı kılan biri oldum. Çünkü eşim hep yanımda oldu. Bu vesile ile hayatıma kattıkları için ona binlerce kere teşekkür ediyorum. Sevgili Neşat Ertaş’ın dediği gibi ‘Kadınlar insandır, biz insanoğlu’ o yüzden bu mukaddes varlıkların kıymetini bilelim.’ Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kahriman, Her mahallede ayrı bir heyecan, ayrı bir teveccüh varÖnceki Haber

Başkan Kahriman, Her mahallede ayrı bir...

Yeşilçam Yıldızları’nın anıları Esenyurt’ta canlandıSonraki Haber

Yeşilçam Yıldızları’nın anıları Esenyurt...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!