esss

Hamit Öncü: Benim derdim sadece hizmet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamit Öncü: Benim derdim sadece hizmet
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, "Esenyurt'ta sandıkları patlatacağız. Kenti yeniden AK belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, gazetecilerle bir araya geldi. Yaklaşan seçimde Esenyurt'u yeniden AK Parti'ye kazandırmak için çalışacaklarını anlatan Öncü, “İstanbul'da göreceksiniz en çok oyu alan AK Partili ben olacağım. Esenyurt'ta sandıkları patlatacağız. Kenti yeniden AK belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi

Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Önce, AK Parti İlçe Binası'nda düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Esenyurt'ta uzun yıllar yaşadığını ve kentin sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Öncü, bu doğrultuda azimle çalışacağının altını çizdi. Öncü, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatadır diye bir söz vardır. Ben 35 yıldır burada yaşamış biriyim. Buradaki bütün çileyi çektim. Buranın tozunu yuttum, çamurunu çektim. Beni tanıyanlar bilir. Ben de kavga yok, gürültü yok, patırtı yok. Bende birlik, beraberlik, kardeşlik ve hizmet var. Bunu geçmişte yaşadınız ve biliyorsunuz. Biz 5 yılda neler yaptık, Necmi Kadıoğlu'nun da Esenyurt'ta yaptıkları ortada. O dönem yapılanlar yüz yılda yapılamayacak icraatlardı. Ama bugün ihtiyaçlar değişti. Şimdi okul, köprü vs değil farklı ihtiyaçlar var. Gençlik bugün bilgisayar çağında. Gençlerimizin farklı beklentileri var. Onları göz önüne alacağız” ifadelerini kullandı.

"Benim derdim sadece hizmet"

Vatandaşa hizmet etmenin en büyük derdi olduğunu anlatan Hamit Öncü, “Benim şiarım Mevlana ve Hacı Bektaşi Veli'dir. Biz hizmet için halk için geliyoruz. Bizim makamlarımız zevk, sefa yeri değil hizmet makamlarıdır. Vatandaşa hizmet borcumuz var. Belediyenin gelirleri vatandaşın vergisidir. Dolayısıyla vatandaşa hizmet olmazsa olmazdır. Vatandaşın parası asla çarçur edilmemeli” dedi.

"Barış içinde yaşayacağız"

Esenyurt'un kalabalık bir kent olduğunu vurgu yapan Öncü, “Esenyurt kalabalık bir kent. A'den, Z'ye her yöreden insan burada. Ne yapacağız? Birbirimizi seveceğiz, uzlaşacağız. Kimse kavgadan medet ummamalı. Biz barış ve birlik içinde bu kenti yöneteceğiz. Onun için de daima halkın içinde olacağım” diye konuştu.

"Makamda oturmayı sevmem!"

Her zaman çalışkan bir profil olduğunu anlatan Öncü sahip olduğu özellikleri ise şöyle anlattı; “Hesap vermekten kaçınmam. Bir yanlış varsa gelin bana anlatın. Her zaman eleştiriye açık biriyim. Benim anlayışım budur. Adil olmaktan taraf biriyim. Adil olmak çok önemlidir. Partili, partisiz herkesi kucaklamaktan tarafım. Bize oy veren kadar vermeyen vatandaşımız da kıymetlidir. Kalpler ancak böyle kazanılabilir. Makamda çok oturmayı da sevmem. Makamlar oturulacak yerler değildir. Halkın içinde olmak her şeyden kıymetlidir. Daima halkın içinde olacağıma söz veriyorum.”

"En çok oyu ben alacağım"

Yerel seçim için de iddialı konuşan Öncü, “Göreceksiniz Esenyurt'u tekrar alıp, AK belediyecilik ile tanıştıracağız. İstanbul'da en çok oyu alan AK Partili belediye başkanı ben olacağım. Burada sandıkları patlatacağız. Kentimizi yeniden AK Parti ile tanıştııp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.

Hamit Öncü kimdir?

Hamit Öncü, 1979-2004 seneleri arasında öğretmenlik ve idarecilik gibi eğitim alanındaki görevlerde bulunmuştur. 1994 yılında Refah Partisi'nin Kıraç Belediye Başkan adayı olarak siyaset sahnesine adım atan Hamit Öncü, yerel yönetim alanındaki ilk deneyimini kazanmıştır. 2004-2009 seneleri arasında Kıraç Belediye Başkanı olarak görev yapan Hamit Öncü, yerel yönetimdeki liderliğiyle dikkat çekmiştir. 2015 senesinde AKP'nin 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Sekreterya ve Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev almıştır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni gerçekleştirecekÖnceki Haber

Samyeli Vakfı Toplu Sünnet Şöleni gerçek...

Ardahan Belediyesi’nden Saat Kulesi yapımına RETSonraki Haber

Ardahan Belediyesi’nden Saat Kulesi yapı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!