esss

Harun Özer ve ekibinden gazetemize ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harun Özer ve ekibinden gazetemize ziyaret
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz’in 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Ziyarete Harun Özer, İlçe Başkan Yardımcısı Ender Aslan, İlçe Başkan Vekili Raziye Karakök, İlçe Başkan Yardımcıları Meryeman Ensari, Erol Karabuğa, Erkan Uzunay, İsmail Ayaz’da katıldı.

“Onlar bizim bel kemiğimizdir”

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Harun Özer; “Kadınların olmadığı bir dünya düşünülemez. Çünkü onlar bizleri doğuran büyüten en yüce varlıklarımızdır. Bu anlamıyla sizin gibi emekçi basın mensubu kardeşimizin gününü kutluyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana gerek yönetim kadromuzla gerekse ziyaretlerimizle kadınlara ne kadar değer verildiğini gösteren bir anlayışı ortaya koymaya çalışıyoruz. Partimizin en önemli organı Kadın Kollarımızdır. Onlar bizim bel kemiğimizdir. Bu anlamıyla bölgemizde sivil toplum kuruluşları ve diğer kuruluşlarla daha farklı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bu dönem bir farkındalık yarattık ve Başkan vekilimizi bir kadın tercih ederek, bu konudaki yaklaşımımızı da ortaya koyduk” dedi.

“Ülkemizde kadınlar halen daha öldürülüyor”

Kent Haber Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Deniz; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz. Ekibim adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ancak bazı gerçekler var; ülkemizde maalesef kadınlar halen daha öldürülüyor. Sizin de söylediğimiz gibi erkeği doğuran kadın, büyüten kadın ama öldürülen yine kadın. Bunlar bizleri üzüyor. Sizler gibi siyasetçilerden biz kadınların beklentisi kadın emeğini göz ardı etmemenizdir. Bu konularda kamuoyunu bilinçlendiren etkinlikler düzenlemenizi arzu ediyoruz. Ve tekraren bu naif ve ince davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karagül ve Tepebaşı Esenyurt'lu çocukların yüzünü güldürdüÖnceki Haber

Karagül ve Tepebaşı Esenyurt'lu çocuklar...

Esenyurt'ta genç kadının şüpheli ölümüSonraki Haber

Esenyurt'ta genç kadının şüpheli ölümü

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!