esss

HOT Döner 76’ncı Şubesi Esenyurt’ta Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HOT Döner 76’ncı Şubesi Esenyurt’ta Açıldı
Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Hot Döner mağaza zincirinin 76'cısı açıldı.

Türkiye genelinde şubeleri bulunan Özel soslarıyla dikkat çeken Hot Döner 76"ncı şubesi yoğun katılım olan bir tören ile açıldı.
Yeni işletmenin ortaklarından Ardahanlı iş insani Oğuz Lektemur''un olması hasebiyle çok önemli isimlerin katılması dikkat çekti.


HATAY USULÜ ÖZEL SOSLU..
Hatay usulü soslu döneri ile meşhur Hot Döner Doğan Araslı Şubesi, iş dünyası ve siyasi isimlerin yoğun katılımlı bir açılış töreni gerçekleşti.


HEDEFİMİZ 90'NCI ŞUBEMİZ
İkram servisi ardından kurdele kesimi öncesi şube ortaklarından Oğuz Lektemur yaptığı konuşmasında törene katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.
Hot Döner Genel Müdürü Ercan Yılmaz yaptığı konuşmasında " bugün büzler 76'ncı şubemizi Esenyurt'ta açılışını yapıyoruz. Yıl sonuna kadar hedefimiz 90'ncı şubemize açmak. Yeni şubemiz Esenyurt'ta hayırlı uğurlu olsun" dedi.


PANDEMİDE CESARET İŞİ !!
Konuşmalar sırasıyla devam ederken Deva Partisi Genel Merkez Yöneticisi Sevda Durgun,  CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, Esenyurt Belediye Meclis üyesi Emine Polat, İş adamı-siyasetçi Çetin Çapan ve İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi yaptıkları konuşmasında hayırlı olsun dileklerini ileterek, özellikle pandemi sürecinde böyle iş ve istihdam sağlamanın büyük cesaret örneği bir durum olduğunu dile getirdiler. Konuşmalar ardından konfetiler eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.


Açılış törenine Hot Döner Genel Müdürü Ercan Yılmaz,  Deva Partisi Genel Merkez Kadın Politikaları Yöneticisi Sevda Durgun, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, CHP Ardahan Damal İlçe Başkanı Ali Çaylar  Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, CHP Esenyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Meclis üyesi Emine Polat, İş adamı Çetin Çapan, İş adamı Halil Yılmaz, İş adamı Caner Mengüoğlu, önceki dönem meclis üyesi ve Esenyurt Kent Konseyi yöneticisi Taner Uluğ, İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve yöneticileri, Esenyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Karatay, Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Metin Karakoç,  HOT Döner Marka Sahipleri Esin Yükseközcan- Taceddin Yükseközcan, mahalle muhtarları, sivil toplum kurum temsilcileri, bölge basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Bir Sen'den MEB'de yapılan atamalara tepkiÖnceki Haber

Eğitim Bir Sen'den MEB'de yapılan atamal...

Çarpıcı iddia: Facebook adını değiştiriyor!Sonraki Haber

Çarpıcı iddia: Facebook adını değiştiriy...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!